انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 4079

صدای نهاوند:

رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند گفت: پرونده دو دهیار روستاهای بخش فیروزان نهاوند به علت دفن نادرست پسماند به دادگاه ارجاع داده شد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، محمد کرمعلی گیلانه افزود: محل دفن زباله بیشتر روستاها استاندارد لازم را ندارند بر این اساس به دهیاران روستاها برای ساماندهی محل دفن زباله تذکر و اخطارهای لازم داده شده است.
وی گفت: مطابق پایش های صورت گرفته از محل دفن زباله روستاهای شهرستان نهاوند، دو روستای شهرک و رزینی از توابع بخش فیروزان به دلیل دفن غیر اصولی زباله و رعایت نکردن دستورالعمل های دفن بهداشتی زباله، اخطاریه زیست محیطی دریافت کردند.
وی بیان کرد: پس از پایان مهلت پیش بینی شده طبق بررسی های صورت گرفته مشخص شد دهیار این روستاها اقدام جدی برای رفع آلودگی انجام نداده اند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند اضافه کرد: روستاهای شهرک و رزینی به ترتیب با حدود دو هزار و ۵۰۰ و سه هزار ۵۰۰ نفر جمعیت از روستاهای پرجمعیت به شمار می روند که به نسبت جمعیت بیشترین حجم زباله را تولید می کنند.
گیلانه افزود: تمامی پسماندها بدون رعایت ملاحظه های زیست محیطی به حریم و داخل رودخانه تخلیه می شود و این اقدام علاوه بر ایجاد آلودگی زیست محیطی می تواند تهدیدی جدی برای بهداشت عموم مردم شود.
وی یادآوری کرد: از سال ۹۴ تاکنون ۳۰ مورد اخطاریه برای ساماندهی مکان های دفن زباله صادر شده است و امسال بطور جدی با دهیارانی که توجهی به اخطاریهای محیط زیست نکرده اند برخورد می شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند تاکید کرد: دهیاران باید یا مکانی را برای دفن زباله پیش بینی کرده و آنرا برای ارزیابی و تائید به محیط زیست معرفی کنند یا گودالهایی به عمق حداکثر دو متر حفر کرده و زباله را در آن قرار دهند.
گیلانه اضافه کرد: گودالهای پیش بینی شده برای دفن زباله باید فنس کشی و به دور از مناطق مسکونی و رودخانه باشد همچنین پس از رسیدن ارتفاع زباله های دفن شده به ۶۰ سانتیمتر باید ۴۰ سانتیمتر خاک بر روی آن قرار گیرد.
شهرستان نهاوند دارای پنج مکان استاندارد برای دفن زباله است و طبق بررسی های صورت گرفته در مناطق شهر نشین هر فرد روزانه بین یک تا ۱٫۵ کیلوگرم و روستاییان بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم زباله تولید می کنند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست همدان اواخر ماه گذشته در نخستین کارگروه مدیریت پسماند استان همدان از معرفی دو دهیار ملایر به همراه مسئولان هشت واحد صنعتی متخلف در سال ۹۴، بعلت دفع غیراصولی پسماند به مرجع قضایی خبر داده بود./ایرنا

کانال صدای نهاوند

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش