بازدید دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نهاوند از پروژه های شهری

مصوبات دست‌وپاگیر باید بازنگری شوند / حمایت از نخبگان تولیدی مطالبه جدی است

راه‌اندازی شهرک صنایع غذایی یک ضرورت مهم برای نهاوند است

احداث بندر خشک و ایجاد منطقه آزاد اقتصادی می‌تواند گام مهمی در مسیر رشد و توسعه پایدار نهاوند باشد

مدیران نهاوند موضوع پدافند غیرعامل را به‌صورت جدی دنبال کنند تا از وضعیت موجود عبور کنیم

محکومیت سزای گرانفروشی کالا در نهاوند

آغاز عملیات اجرایی پروژه هدایت آبهای سطحی در بلوار شهید قدوسی نهاوند

رسانه‌های خودی را خودی بدانید!

نانوایی‌های پخت شبانه در نهاوند فعال می‌شوند

تشییع پیکر مطهر شهید حمله رژیم صهیونیستی در نهاوند

  • کد خبر : 24233

صدای نهاوند:
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: متأسفانه در ساعات گذشته، مرکز راداری شهرستان نهاوند هدف تعرض رژیم صهیونیستی قرار گرفت که با واکنش به‌موقع و هوشیاری نیروهای مسئول، خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات انسانی در پی نداشته است.

به گزارش صدای نهاوند، حمزه امرایی، در خصوص حادثه اخیر در شهرستان نهاوند اظهار داشت: متأسفانه در ساعات گذشته، مرکز راداری شهرستان نهاوند هدف تعرض رژیم صهیونیستی قرار گرفت که با واکنش به‌موقع و هوشیاری نیروهای مسئول، خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات انسانی در پی نداشته است.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، نهادهای نظامی، امنیتی و انتظامی وارد عمل شده و ابعاد موضوع را به‌صورت دقیق در حال بررسی و پیگیری هستند. امنیت منطقه به‌طور کامل تحت کنترل است و جای هیچ‌گونه نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

امرایی با اشاره به احتمال انتشار برخی شایعات در فضای مجازی، از مردم خواست خونسردی خود را حفظ کرده و صرفاً از منابع رسمی و معتبر، اخبار را دنبال کنند. وی تأکید کرد: هرگونه اخبار غیرموثق و شایعه‌پردازی می‌تواند موجب تشویش اذهان عمومی شود و لازم است شهروندان با پرهیز از بازنشر اطلاعات تاییدنشده، در حفظ آرامش جامعه مشارکت داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان در پایان گفت: مدیریت استان با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط، موضوع را با جدیت دنبال می‌کند و اطلاع‌رسانی‌های بعدی از طریق مبادی رسمی انجام خواهد شد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش