انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 10613

صدای نهاوند:
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دهیاران افسران توسعه روستاها هستند، تأکید کرد: دولت در تلاش است تا 2 ماه آینده لایحه استخدام دهیاران را به مجلس ارائه دهد.

به گزارش صدای نهاوند، سید ابوالفضل رضوی در نشست توسعه روستایی شهرستان ملایر، با بیان اینکه اشتغال و بیکاری جوانان از مهمترین مشکلات پیش‌روی دولت و مردم است، اظهار کرد: دولت فعال کردن اقتصاد و افزایش درآمد مردم را از وظایف خود می‌داند که در این راستا ذی‌حق‌ترین مردم روستائیان و عشایر هستند چرا که قشر تولیدکننده، کم‌ادعا و پربازده جامعه هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به اظهارات نمایندگان شهرستان که مشکلات عمده روستاها را آب شرب، بهسازی و قنوات می‌دانند، اگر در بحث اشتغال مطالبه‌ای نیست، می‌توانیم برای حل این مشکلات بودجه‌ای درنظر بگیریم اما به نظر می‌رسد مسأله آب شرب و بهسازی با وجود اینکه مشکل هستند اما مهمترین مشکل روستاها، مهاجرت جوانان به شهر برای اشتغال و افزایش جمعیت سالمندان در روستاهاست.

رضوی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد ارزش‌افزوده محصولات کشاورزی نصیب شهرنشینان می‌شود، خاطرنشان کرد: ملایر به عنوان شهرستانی با بیشترین تولیدات انگور باید به فکر صنایع فرآوری، صنعتی و تبدیلی انگور در شهرستان باشد.

وی با اشاره به تصویب لایحه تخصیص بودجه ۱٫۵ میلیارد دلاری به روستائیان و عشایر در مجلس عنوان کرد: سه نوع وام به روستائیان پرداخت می‌شود؛ یکی در قالب گروه‌های مشارکتی که هر چه تعداد خانوار در این گروه‌ها بیشتر باشد درصد وام تعلق یافته به آنها بیشتر خواهد بود و بازپرداخت این وام‌ها ۳ تا ۵ سال است.

وی با بیان اینکه کل ردیف اعتباری معاونت روستایی در سال ۹۶، ۲۵۰ میلیون بوده که با هم‌افزایی‌های انجام شده این اعتبار به ۱۵۰۰ میلیارد رسید که ۶ برابر کل اعتبار مصوب است، افزود: روستائیان تا سقف دو میلیارد می‌توانند وام از بانک سینا با کارمزد ۸ درصد دریافت کنند اما پول نذری به کسی داده نمی‌شود بلکه فقط با ارائه وثیقه‌ای که مورد تأیید بانک باشد، این کار صورت می‌گیرد.

رضوی با بیان اینکه روستائیان در صورت نداشتن وثیقه می‌توانند به صندوق توسعه تعاون برای صادر شدن وثیقه مراجعه کنند، ادامه داد: سومین نوع وام‌های اعطا شده به روستائیان دو وام ۱۰۰ میلیون تومانی، یکی با کارمزد ۴ درصد و یکی با کارمزد ۸ درصد است.

وی با اشاره به اینکه امروزه افراد از طریق سنگ‌های زینتی در دنیا ۱۰۰۰ میلیارد دلار درآمد کسب می‌کنند، گفت: ایران پنجمین کشور مصرف‌کننده این سنگ‌هاست در حالیکه یک پنجم کانی‌های تولیدکننده این سنگ‌ها را دارد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور اظهار کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده با انجمن پوشاک ایران از طریق فنی‌وحرفه‌ای آموزش‌های لازم برای تولید صنایع دستی و ایجاد مشاغل خانگی داده می‌شود که ۲۵ تا ۳۵ میلیون وام برای این نوع مشاغل درنظر گرفته شده است.

 وی در پایان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در ابتدای فروردین ۹۶ خاطرنشان کرد: مردمی کردن اقتصاد سرلوحه کار دولت است و کار ما دخالت مردم در اقتصاد خواهد بود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش