• کد خبر : ۲۴۲۸۰

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان:

راه‌اندازی شهرک صنایع غذایی یک ضرورت مهم برای نهاوند است

صدای نهاوند:
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، راه‌اندازی شهرک صنایع غذایی را یک ضرورت برای نهاوند دانست و گفت: با راه‌اندازی این شهرک، نهاوند می‌تواند به یکی از قطب‌های صنایع غذایی استان تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار صدای نهاوند،محمد علی محمدی صح امروز در نشست بررسی وضعیت اقتصادی شهرستان نهاوند با بیان انتقادهایی صریح، از وضعیت فعلی صنایع در این شهرستان ابراز نگرانی کرد و گفت: نهاوند تاکنون به حق خود در حوزه صنعت و معدن نرسیده است.

علی محمدی با انتقاد از کم‌توجهی تاریخی به ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان، خاطرنشان کرد: نهاوند به هر آنچه که حق و سهمش در حوزه صنعت و توسعه بوده نرسیده و بخش عمده این عقب‌ماندگی به دلیل عدم مطالبه‌گری مردم و نخبگان منطقه است.

مدیرکل صمت استان در ادامه از وضعیت نامطلوب واحدهای صنعتی شهرستان خبر داد و گفت: از مجموع ۴۸ واحد صنعتی فعال در نهاوند، متأسفانه ۱۷ واحد راکد هستند که این رقم برای شهرستانی با این ظرفیت، نگران‌کننده است.

وی همچنین اعلام کرد: نهاوند کمترین میزان بهره‌برداری از تسهیلات توسعه‌ای تبصره ماده ۱۸ را در بین شهرستان‌های استان داشته که نشان‌دهنده نیاز فوری به هم‌افزایی بیشتر در جذب منابع حمایتی است.

محمدی در بخش دیگری از سخنانش به برنامه‌ریزی برای تولید منیزیم در نهاوند اشاره کرد و گفت: تولید این عنصر استراتژیک در دستور کار قرار گرفته و می‌تواند تحولی مهم در اقتصاد معدنی شهرستان ایجاد کند.

وی همچنین راه‌اندازی شهرک صنایع غذایی را یک ضرورت برای نهاوند دانست و گفت: با راه‌اندازی این شهرک، نهاوند می‌تواند به یکی از قطب‌های صنایع غذایی استان تبدیل شود. 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن