انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 9938

صدای نهاوند:
دکتر معصومه روزبهانی گفت: با توجه به نیاز شهرستان و تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و همچنین سیاست های دولت تدبیر در زمینه سلامت و عدالت اجتماعی با پیگیریهای انجام شده در درمانگاه تامین اجتماعی این شهرستان سال گذشته از درمانگاه عمومی به درمانگاه تخصصی ارتقا یافت و به این مطالبه مردم نهاوند پس از چندین سال پاسخ داده شد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، دکتر معصومه روزبهانی افزود: در سال گذشته در مجموع ۸۹ هزار و ۷۸۵ نفر به عنوان بیمار به داروخانه این درمانگاه مراجعه که پس از ویزیت پزشک ، ۲۷۷ هزار و ۶۱۶ قلم دارو به ارزش هفت میلیارد و ۹۷۲ میلیون ریال به صورت رایگان دریافت کردند.
وی افزود: علاوه بر این در سایر قسمت ها نیز هشت هزار و ۳۷۰ نفر به بخش آزمایشگاه ، چهار هزار و ۶۸۱ نفر به بخش رادیولوژی ، یک هزار و ۵۰۰ نفر به بخش قلب ، پنج هزار نفر به بخش مامایی ،۲ هزار و ۲۰۰ نفر به بخش تزریقات و ۲ هزار نفر در بخش پاراکلینیک و سایر بخشها مراجعه کرده که در مجموع رقمی بیش از ۶۵۹ میلیون و ۸۵۶ هزار ریال خدمات پزشکی به صورت رایگان به آنان ارائه شده است.
روزبهانی گفت: در سال گذشته ۱۰۲ هزار و ۳۹۰ نفر به این درمانگاه مراجعه کرده که سهم بخش پزشک عمومی ۶۹ هزار و ۳۹۶ نفر ، سهم بخش پزشک اطفال ۲۵هزار و ۶۴۹ نفر و سهم بخش دندانپزشکی هفت هزار و ۲۸۵ نفر بوده است.
وی افزود: به منظور رفاه حال بیشتر بیمه شدگان تامین اجتماعی برای نخستین بار یکی از ارزشمندترین اقدامات دولت در بخش درمان ، حذف دفترچه تامین اجتماعی و صدور ۱۰۰ درصدی نسخه ها به صورت الکترونیک بوده است که اجرای این طرح باعث افزایش رضایت مندی بیمه شدگان و رفاه حال آنها شده است .
روزبهانی ادامه داد: به منظور ارائه خدمات درمانی به بیماران مزمن ، پرونده هایی به صورت الکترونیکی برای آنان تشکیل و به صورت ماهانه دارو در اختیار آنان قرار می گیرد.
وی گفت: با توجه به نیاز شهرستان و تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و همچنین سیاست های دولت تدبیر در زمینه سلامت و عدالت اجتماعی با پیگیریهای انجام شده در درمانگاه تامین اجتماعی این شهرستان سال گذشته از درمانگاه عمومی به درمانگاه تخصصی ارتقا یافت و به این مطالبه مردم نهاوند پس از چندین سال پاسخ داده شد.
وی با بیان اینکه این درمانگاه در سال ۹۱ به دلایل مختلف دارای یک پزشک بود و در معرض تعطیلی قرار گرفت که با رویکردهای دولت در حال حاضر این درمانگاه به یک درمانگاه تخصصی در سطح استان تغییر شکل داده است گفت: این آمادگی در این بیمارستان وجود دارد که در صورت وجود پزشک متخصص قلب ، داخلی و رادیولوژی این بخشها را فعال کرده و سطح ارائه خدمات خود را گسترش دهد.
روزبهانی گفت: در حال حاضر این درمانگاه دارای سه پزشک عمومی ، یک پزشک متخصص اطفال ، و بخشهای رادیولوژی ، دندانپزشکی ، تزریقات و پانسمان داروخانه و واحدهای پشتیبانی است که به طور متوسط روزانه بیش از ۵۰۰ نفر از مراجعان را پذیرش و خدمات درمانی به آنان ارائه می دهد .
در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار نفر از جمعیت ۱۹۰ هزار نفری نهاوند زیر پوشش تامین اجتماعی هستند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش