اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 963

صدای نهاوند:

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند به نقل از روابط عمومی فرمانداری معاون فرماندار شهرستان نهاوند صبح سه شنبه در جلسه کمیسیون دانشجوی که در سالن شماره دو  فرمانداری نهاوند برگزار شد با تسلیت اربعین حسینی گفت: فلسفه روز دانشجو مبارزه با استکبار است و آنچه که ۱۶ آذر را به روز دانشجو تبدیل کرده، همین مسئله استکبارستیزی است.

سید رضا سلامتی افزود: گرامیداشت ۱۶ آذر باید در جهت استکبارستیزی باشد و دانشجویان ما در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنند.

سلامتی ادامه داد: در این روز باید سخنرانان با رعایت خطوط قرمز نظام به بیان مسائل مهم روز بپردازند تا دچار بروز مشکلاتی نشویم که بعضا در برخی دانشگاه‌ها  کشور پیش می‌آید.

وی  در ادامه با اشاره به سوم آذر اهورایی گفت : مصطفی بزرگ نیا، مهدی شریعت رضوی و احمد قند چی از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران بودند که شهید بزرگ نیا در اعتراض به دخالت آمریکا و انگلیس و سفر ریچارد نیکسون معاون آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا به ایران درصبح روز ۱۶ آذر۱۳۳۲ توسط دژخیمان ستم شاهی به شهادت رسیدند.

معاون فرماندار شهرستان نهاوند گفت : دکتر علی شریعتی در خصوص شهدای ۱۶ آذر گفت اگر اجباری که به زنده ماندن دارم نبود، خود را در برابر دانشگاه آتش می زدم، همان جایی که بیست و دو سال پیش « آذر» مان، در آتش بیداد سوخت، او را در پیش پای « نیکسون» قربانی کردند!

سید رضا سلامتی در پایان گفت :   مراسم امسال روز ۱۶ آذر ماه، روز دانشجو به صورت متمرکز در مصلی حضرت امام خمینی(ره) برگزار می شود.

صدای نهاوند

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش