اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 9496

صدای نهاوند:
فرماندار شهرستان نهاوند گفت: انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی در حوزه انتخابیه شهر نهاوند به صورت الکترونیکی برگزار می شود و تمهیدات لازم برای تامین زیرساخت های مورد نیاز اندیشیده شده است.

کریم حمیدوند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: ۷۳ تن در مهلت نام نویسی داوطلبان انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر نهاوند نام نویسی کرده اند که از این تعداد، ۹تن زن و ۶۴ تن مرد هستند. 

حمیدوند با اشاره به اینکه تا کنون یک تن از کاندیداهای انتخابات شورای شهر نهاوند با حضور در فرمانداری کتبا از حضور در این انتخابات انصراف داده است گفت: امکانات و تجهیزات موردنیاز برای برگزاری الکترونیکی انتخابات فراهم و زیرساخت‌های این امر مهیا شده است.

وی سهولت در برگزاری انتخابات و سالم برگزار شدن آن را از مزیت‌های انتخابات الکترونیکی برشمرد و افزود: تسریع درروند انتخابات و شمارش آراء نیز از دیگر مزیت‌های این شیوه است.

فرماندار نهاوند بابیان اینکه بررسی صلاحیت داوطلبان از روز چهارشنبه ۱۷ فروردین‌ماه توسط هیئت‌های اجرایی آغاز شده است، عنوان کرد: پس از مهلت یک‌هفته‌ای، هیئت‌های نظارت بخش و شهرستان از ۲۵ تا ۳۱ فروردین‌ماه جاری نظر نهایی خود را اعلام می‌کنند.

کریم حمیدوند با تأکید بر اینکه نتایج بررسی صلاحیت‌ها دوم اردیبهشت‌ماه به داوطلبان اعلام می‌شود، تصریح کرد: داوطلبانی که به این نتیجه معترض هستند می‌توانند تا تاریخ ۱۷ اردیبهشت از نتیجه قطعی اعتراض خود مطلع شوند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. میلاد گفت:

    مگر دولت به خاطر اسم نهاوند این شهر را الکترونیکی کند.وگرنه مسئولین هیچ قدمی برای شهر الکترونیکی نهاوند بر نداشته اند.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش