حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 9078

صدای نهاوند:
شهردار نهاوند با بیان اینکه کاربری ترمینال قدیم نهاوند به مسکونی تغییر یافته است گفت: تا کنون هیج درخواست کتبی برای احداث ترمینال جدید به شهرداری نهاوند ارائه نشده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، امیر رضا یوسفیان عصر دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات ترمینال نهاوند اظهار داشت: کاربری ترمینال قدیم (کرمانشاه) به مسکونی تغییر یافته است و عملا امکان استفاده مجدد از این ترمینال وجود ندارد.

یوسفیان گفت: با پیگیری فرماندار نهاوند مقرر شد افرادی که متقاضی احداث ترمینال جدید در شهر نهاوند هستند درخواست کتبی خود را به شهرداری نهاوند ارائه دهند که تا این لحظه هیچ گونه درخواستی به شهرداری نهاوند ارائه نشده است.

وی افزود: ترمینال جدید نهاوند واقع در میدان ۱۵ خرداد نهاوند مطابق با استانداردهای روز و با خدمات و امکانات مطلوب ساخته شده است و ظرفیت خدمت رسانی کامل به مردم شهرستان نهاوند را دارد.

شهردار نهاوند با بیان اینکه هر فردی متقاضی راه اندازی ترمینال جدید است باید درخواست کتبی خود را به شهرداری نهاوند ارائه دهد گفت: شهرداری با افرادی که قصد احداث ترمینال جدید را داشته باشند نهایت همکاری و تعامل را خواهد داشت.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش