شوراها و دهیاران می‌توانند با فرهنگ‌سازی در تبیین برنامه‌های دولت نقش محوری داشته باشند

حرکت کارخانه سیمان نهاوند در جهت کسب موفقیت و افتخار است

برنامه فعالیت پزشکان متخصص در کلینیک تخصصی امام خمینی (ره) نهاوند اعلام شد

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه

ورود به منطقه حفاظت شده ملوسان نهاوند تا پایان خرداد ماه ممنوع است

شأن نماز جمعه مطالبه‌گری و بیان مطالبات مردم است

دو کشته و ۲ زخمی در تصادف ساعاتی قبل جاده نهاوند_ فیروزان

سال گذشته بیش از ۳۸ هزارتن آسفالت در سطح خیابان ها و معابر شهری نهاوند اجرا شد

جلسه واگذاری ۱۰۴ قطعه زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن نهاوند برگزار شد

مردم نان تیره و سبوسدار مصرف کنند

  • کد خبر : 894

صدای نهاوند:

آئین پیاده‌روی اربعین با همکاری دو کشور ایران و عراق، در فهرست میراث ناملموس یونسکو ثبت می‌شود.

به گزارش صدای نهاوند، مدیرکل دفتر ثبت آثار تاریخی از پیگیری‌های این اداره‌کل برای ثبت مراسم «پیاده‌روی اربعین» در فهرست میراث ناملموس یونسکو خبر داد و گفت: در تلاش هستیم با پیگیری‌های در دست انجام با کشور عراق، این آئین را به صورت مشترک با عراق در فهرست میراث ناملموس یونسکو ثبت کنیم.

فرهاد نظری گفت: «پیاده‌روی اربعین» یکی از بزرگترین گردهمایی‌های بشر در چند سال گذشته بوده است، به همین دلیل رایزنی‌های اولیه‌ای انجام شده و در صحبت با آقای جلالی، سفیر ایران در پاریس درخواست کرده‌ایم تا در این زمینه با نماینده‌ی عراق وارد مذاکره شود.

وی با تاکید بر این نکته که مطالعات و مذاکرات برای این پرونده تا حدی انجام شده است، افزود: همچنین از وزارت امور خارجه خواسته‌ایم تا با همتایان خود در این زمینه مذاکراتی داشته باشد. امیدواریم با توجه به این‌که مراسم «پیاده‌روی اربعین» به عنوان میراثی مشترک بین ایران و عراق انجام می‌شود، این پرونده زودتر به نتیجه برسد.

 رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز در این‌باره اعلام کرد: پرونده میراث معنوی (ناملموس) این مراسم و مسیر زیارتی در سطح ملی و جهانی به طور مشترک با کشور عراق، شامل تمامی راه‌ها و محورهای زیارت در مسیر خسروی، مهران، چذابه و شلمچه و استان‌های مرزی به همراه تمام آیین های و مراسم های مربوطه و تمام اتفاقات معنوی توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آماده خواهد شد.

مسعود سلطانی‌فر اظهار کرد: این میراث معنوی با عظمت به لحاظ معنی و مفهوم و به لحاظ آیینی، با اشتیاق و شور روزافزون، یکی از بی‌نظیرترین میراث معنوی زنده بشری را رقم زده است. حفظ این میراث ارزشمند در جنبه‌های مختلف به ویژه به لحاظ سنت‌های فرهنگی و دینی و اهمیت ملی و جهانی آن در قالب پرونده‌ای جامع و مصور ابتدا در سطح ملی و سپس با کمک کشور عراق بصورت مشترک در سطح جهانی برای ثبت در یونسکو ارایه خواهد شد.

معاون رئیس‌جمهور و اضافه کرد: ثبت ملی و جهانی این میراث معنوی با هدف حفظ و حراست از این ارزش‌های معنوی و انتقال آن به نسل‌های آینده به طور ویژه پیگیری و انجام می‌شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

*

code

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش