هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 8821

صدای نهاوند:
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از موافقت این کمیسیون با ماده واحده طرح الحاق یک ماده به قانون مجازات مبارزه با موادمخدر مبنی بر حذف مجازات اعدام خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، 

حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح نشست عصر امروز(۲۴ بهمن ) کمیسیون متبوع خود، گفت: طبق مصوبه امروز کمیسیون قضایی مجلس یک ماده به عنوان ماده ۴۶ به قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر الحاق می‌شود.

وی با بیان اینکه در جلسه عصر امروز کمیسیون کارشناسان وزارت اطلاعات، قوه قضائیه، دادستانی کل و کارشناسانی از مرکز حقوق بشر اسلامی، نیروی انتظامی و مرکز پژوهش‌های مجلس حضور داشتند، ادامه داد: براساس مصوبه امروز کمیسیون مرتکبین جرایم موضوع این قانون که برای آنان مجازات اعدام یا حبس تعیین شده در صورت احراز یکی از شرایط مطرح دربند این ماده واحده مفسد فی‌الارض محسوب و به مجازات اعدام و مصادره اموال ناشی از قاچاق مواد مخدر محکوم می‌شوند.

نماینده مردم رباط‌کریم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه با تصویب این طرح در صحن علنی مجلس مجازات اعدام برای حاملین مواد مخدر که شرایطی که در این طرح مطرح شده را داشته باشند، حذف می‌شود، افزود: در ادامه این ماده واحده آمده است که در صدر مواردی که در قانون مذکور، اعدام یا حبس ابد در نظر گرفته شده، حسب مورد به بیش از بیست و پنج تا سی سال حبس درجه یک و جزای نقدی درجه یک تا دو برابر قانون محکوم و مشمولان حبس درجه دو به جزای نقدی درجه دو محکوم می‌شوند.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد: ماده واحده طرح الحاق یک ماده به قانون مجازات مبارزه با مواد مخدر در جلسه عصر امروز تصویب و بندهای آن در جلسه بعد کمیسیون بحث وبررسی خواهد شد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش