اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 8814

سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران نهاوند خبر داد:

برگزاری کارگاه آموزش ساخت عروسک های تزئینی در نهاوند

صدای نهاوند:
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند از برگزاری کارگاه آموزش ساخت عروسک های تزئینی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، لیلا شهبازی افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند کارگاه آموزش تخصصی ساخت عروسک های تزئینی را برای بانوان این شهرستان برگزار می کند.

شهبازی گفت: این کارگاه آموزشی با هدف ترویج مهارت آموزی در بین بانوان در مسیر توانمند ساختن آنان و گسترش کسب و کارهای خانگی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند برگزار می شود.

شهبازی ادامه داد: بانوان شرکت کننده در این کارگاه آموزشی مهارت هایی نظیر انتخاب مواد اولیه و ابزار برای کاموابافی، طراحی الگوی عروسک، بافت اولیه عروسک، بافت چند نمونه عروسک ساده و جمع کردن دانه های قسمتهای مختلف عروسک، اتصال قطعات بافته شده و مونتاژ و پر کردن عروسک، بافت چند نمونه عروسک های سمبولیک و شستشو و نگهداری از عروسک های بافتنی را فرا می گیرند.

وی افزود: بافت عروسک های تزئینی یکی از مشاغل گروه صنایع دستی است که کارآموزان بر اساس استاندارد حرفه به مدت۱۳۲ ساعت آن را فرا می گیرند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش