اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 8712

صدای نهاوند:
عصر دوشنبه و در ششمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی با حضور معاون عمرانی استاندار همدان 12 طرح گازرسانی و فرهنگی در بخش خزل شهرستان نهاوند بهره برداری شد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، بخشدار خزل گفت: طرحهای افتتاحی شامل گازرسانی به ۱۱ روستای محروم منطقه خزل به عنوان آخرین روستاهای شهرستان می باشد که با بهره برداری از این طرحها جشن گازرسانی در نهاوند برگزار شده و تمامی روستاهای شهرستان از نعمت گاز برخوردار شدند.
فرهاد جهانیان افزود: روستاهایی که امروز از نعمت گاز برخوردار شدند شامل تاریک دره بالا ، سیاه دره ، تاریک دره پائین ، دارسیوه ، تپه علی ، کمالوند ، محمودوند ، شطزل ، کوتاه دره ، امیر آباد و دولت آباد می باشد .
وی افزود: با افتتاح این طرحها که برای بهره برداری از آن بالغ بر ۴۱ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده ۵۰۰ خانوار از اهالی ۱۱ روستای یاد شده از نعمت گاز برخوردار شده اند .
جهانیان افزود: عملیات احرایی این ۱۱ طرح در هفته دولت امسال در منطقه خزل آغاز د و با تلاشها و پیگیریهایی که به عمل آمد دهه فجر به بهره برداری رسیدند .
وی افزود: از دیگر طرحهای مورد بهره برداری امروز گشایش مجتمع فرهنگی و تربیتی آموزش و پرورش شهر فیروزان بود که در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع با زیر بنای ۴۰۰ متر احداث شده و برای آماده سازی آن پنج میلیارد ریال هزینه شده است.
در آئین بهره برداری از طرحهای گازرسانی عصر امروز شهرستان نهاوند معاون عمرانی استاندار همدان گفت: دولت تدبیر و امید به مساله محرومیت زدایی که یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی است نگاه ویژه ای دارد و با وجود تنگناهای شدید مالی و اعتباری آنرا در اولویت خود قرار داده است.
محمود رضا عراقی افزود: دولت تدبیر و امید برای ایجاد رفاه و آرامش مردم فهیم در تلاش است و هدف دولت خدمت رسانی صادقانه، رسیدگی به حال مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر و افزایش امید بین مردم به ویژه روستائیان است.
وی گفت: روستاها نقش مهمی در تولید و توسعه پایدار ایفا می کنند که این امر توجه بیش از پیش به آنها را به منظور جلوگیری از مهاجرت و تحقق اقتصاد مقاومتی ضروری می کند.
در دهه فجر امسال ۵۴ طرح با اعتباری بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال در نهاوند به بهره برداری رسیدو ۲۵ طرح دیگر نیز با اعتباری معادل ۱۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد .

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش