افزایش اجاره‌بهای منازل مسکونی بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال قبل (در مبلغ رهن و اجاره) در نهاوند ممنوع می‌باشد

صرف برگزاری جلسات بدون خروجی ملموس قابل قبول نیست/ مردم باید نتیجه نظارت‌ها، بازرسی‌ها و تصمیمات مسئولان را در بازار و بر سر سفره خود احساس کنند

فعالیت قرارگاه نظارت بر بازار در نهاوند؛ ۳۲ تیم در میدان رصد و پایش قیمت‌ها

ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

  • کد خبر : 8676

مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند:

نمایش «قلای اول» در نهاوند به روی صحنه رفت

صدای نهاوند:
مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند گفت: نمایش «قلای اول» در نهاوند به روی صحنه رفت.

محمود مصباح در گفتگو باخبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند افزود: به مناسبت ایام دهه فجر، نمایش طنز و موزیکال «قلای اول» با گویش نهاوندی و با هدف سهیم کردن مردم در این جشن ملی و ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه در شهرستان نهاوند به روی صحنه رفت.

وی افزود: نمایش «قلای اول» کاری از گروه نمایشی فروغ به نویسندگی مرحوم فریدون سیفی و سرپرستی و کارگردانی صحبت الله روشنفکر است که از ۱۶ تا ۲۲ بهمن ماه هر روز در ۳ سانس صبح ها ۸ تا ۱۰ و ۱۰ تا ۱۲ و عصر ها ۳ تا ۵ در محل تالار اندیشه مجتمع فرهنگی و هنری امام خمینی (ره) اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند اجرای عمومی دارد.

مصباح عنوان کرد: نمایش «قلای اول» با گویش نهاوندی موضوع آداب و سنن مردم نهاوند در گذشته و حال از جمله مراسم جشن و عروسی، اتحاد و همدلی در انجام امور، ساخت و ترمیم منازل، جمع آوری محصولات کشاورزی، احترام به بزرگان، نقش ریش سفیدان در روند امور و غیره را به نمایش گذاشته است و انسان را در عین طنز به تامل و تفکر در فاصله ایجاد شده بین فرهنگ غنی گذشته با رفتارها و عادتهای امروزی که باعث بروز بسیاری از مشکلات اجتماعی است، وا می دارد.

مدیر اداره فرهنگ و ارشاد سالامی نهاوند افزود: نمایش «قلای اول» با حضور هنرمندان پیشکسوت شهرستان ازجمله شاپور قپانوری، آرش سیف، صحبت الله روشنفکر، شهریار طاهری، محمد سیاوشی و علیرضا سیف فضایی بسیار شاد فراهم آورده به نحوی که در روز اول اجرا بیش از ۵۰۰ نفر به محل اجرا آمدند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش