اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 8516

صدای نهاوند:
معاون فرماندار نهاوند گفت: بهبود یافتگان مواد مخدر که دارای مدرک فنی و حرفه ای باشند و یک سال از پاکی آنها گذشته باشد وام خوداشتغالی دریافت می کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، سیدرضا سلامتی صبح یک شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان نهاوند اظهار داشت: : در ۹ ماهه گذشته امسال۲۸۷ یاری برگ به مبلغ هر نفر ۵۰ هزار تومان ودر مجموع ۱۳ میلیون و۹۰۰ هزار تومان به معتادان شهرستان پرداخت شده است، که در سه ماهه پایانی  امسال نیز درنظر داریم به ۶۶ نفر دیگر یاری برگ به مبلغ ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان پرداخت شود.

سلامتی افزود: خوشبختانه اعتیاد درجامعه نه به عنوان جرم بلکه به عنوان بیماری شناخته شده که طبعا بیمارباید معالجه شود و به همین جهت باید همگام بامبارزه و برخورد با اعتیاد کار فرهنگی هم توسط نهادهای مختلف انجام شود.

وی بابیان اینکه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی خصوصاً مواد مخدر نیازمند همراهی و هم‌آوایی همه‌جانبه است، اظهار کرد: نظرات و اقدامات در خصوص مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای ایجاد نتیجه مطلوب  باید فرهنگ سازی و بومی‌ شود.

معاون فرماندار نهاوند افزود: فقط تصمیم گیری ها اورژانسی وکوتاه مدت در مبارزه با مواد مخدر نباید ملاک باشد و در کنار مبارزه با این پدید زشت  واکسیناسیون پایدار برای مبارزه وپیشگیری از مواد مخدر در سطح جامعه اتخاذ شود.

سیدرضا سلامتی با اشاره به اینکه برای اصلاح رفتارها باید از متخصصان استفاده کرد، گفت: خوشبختانه سپاه ناحیه نهاوند با توجه به رسالت مهم فرهنگی خود همواره در موارد مختلف فعال عمل می‌کند و در همین راستا اجرای طرح محله پاک را در دو محله شهری و روستایی به عنوان پایلوت درگیری  با مواد مخدر در شهرستان کلید زده است که نیاز است مردم ودستگاه های مربوطه همکاری لازم را داشته باشند.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش