حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 8388

صدای نهاوند:
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند از واکسیناسیون 80 هزار راس دام سبک نهاوند در مقابل بیماری تب برفکی خبر داد.

حیدر سلگی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند با بیان این موضوع که بیماری تب برفکی یکی از بیماریهای مهم ویروسی و از گروه یک بوده ودر زمان ابتلا باعث خسارات اقتصادی فراوانی به سرمایه های دامی کشور می شود از پایان عملیات واکسیناسیون تب برفکی در این شهرستان خبر داد.

سلگی گفت: این اداره با شناسایی کانونهای درگیر بیماری در سال قبل و همچنین روستاهای پر دام و پرتردد با همکاری بخش خصوص توانسته است ۸۰ هزار راس دام سبک را واکسینه نمایید.

وی ضمن توصیه به دامداران در مورد رعایت نکات بهداشتی قرنطینه ای که در پیشگیری و کنترل بیماری های دامی بسیار موثر است گفت: در زمان شروع واکسیناسیون دام‌ها، ابتدا دامداری‌های صنعتی به علت تجمعی بودن و سپس روستاها واکسینه می‌شوند و بخش خصوصی نیز به نظارت، کنترل و درمان بیماری‌های دامی پرداخته و گزارش کار خود را به همراه تعداد تلفات مشخص شده به اداره کل دامپزشکی استان همدان ارسال می‌کند که در بیماری تب برفکی بیشترین تلفات مربوط به بره‌ها بوده است. 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش