اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 820

صدای نهاوند:

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سازمان بازرسی کشور مامور رسیدگی به دفن ۱۷۰۰ تن سیب زمینی شده است،گفت:در این بررسی دلایل فاسدشدن سیب زمینی‌ها و راهکارهای جلوگیری از عدم دفن آن مشخص می شود.

به گزارش صدای نهاوند به نقل از خانه ملت، محمود حجتی با اشاره به دفن ۱۷۰۰ تن سیب‌زمینی گفت:سازمان بازرسی مامور شده که موضوع را کاملا بررسی و رسیدگی کند که به چه دلیل این سیب زمینی‌ها فاسد شده و چه راهکارهایی برای جلوگیری از عدم دفن آن وجود داشته است.

عضوکابینه دولت یازدهم در واکنش به قاچاق لیموترش به کشور،افزود:با وزیر کشور،استاندارهای مرزی و نیروی انتظامی مکاتباتی صورت گرفته که از قاچاق این محصولات به کشور جلوگیری شود.

وزیرجهاد کشاورزی با بیان اینکه آسیب واردات این محصولات تنها شامل بخش اقتصادی کشور نمی شود، تصریح کرد:بیماری هایی که به همراه این میوه ها وارد کشور می شود،آسیب بیشتری به کشور وارد می کند که موجب بروز نگرانی هایی شده و امیدواریم به سرعت برخورد جدی صورت گرفته و مانع از ورود آن به کشور شوند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش