انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 7836

صدای نهاوند:
شهردار نهاوند با اشاره به اینکه احیاء بافت‌های فرسوده از دغدغه اصلی مسئولان و مدیریت شهری نهاوند است، گفت: در همین راستا همایش احیاء و بازآفرینی شهری توسط شهرداری نهاوند برگزار شد تا با همفکری پیشنهادهای جدیدی برای بافت فرسوده ارائه شود.

امیر رضا یوسفیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: توجه به بافت‌های فرسوده و قدیمی و رفع ناپایداری آن‌ها، به موضوعی جدی و محوری تبدیل‌شده، به‌گونه‌ای که سازمان‌های ذی‌ربط را به تکاپوی ساماندهی و بازآفرینی بافت‌های مذکور سوق داده است.

یوسفیان در ارتباط با نوسازی بافت‌های فرسوده گفت: در سطح شهر نهاوند بیش از ۱۷۲ هکتار بافت فرسوده وجود دارد که این بافت فرسوده شامل بافت فرسوده تاریخی و بافت فرسوده باارزش معمولی یا غیر تاریخی می‌شود.

شهردار نهاوند، افزود:  بیشتر بافت‌ فرسوده در مناطق مرکزی شهر مثل خیابان معلم، دوخواهران، گل زرد و… که بافت میانی و مرکزی شهر را تشکیل می‌دهند، قرار دارند.

وی تصریح کرد: این موضوع خلاف سیاست‌های شهرسازی است زیرا بر اساس مبانی شهرسازی قسمت‌های مرکزی شهر نباید دچار فرسودگی و ناامنی شوند تا مدیریت بحران در مواقع بروز حوادثی همچون زلزله، طوفان و سیل به‌خوبی انجام شود و امنیت این محدوده‌ها به لحاظ متروکه شدن منازل محل و پناهگاهی برای خلاف‌کاران نشود.

یوسفیان ادامه داد: به همین جهت سیاست‌های تشویقی شهرداری نهاوند همیشه بر این مبنا بوده که بافت فرسوده شهری تبدیل به بافت استاندارد با ساختمان‌های نوساز و گذرهایی دارای امکان امدادرسانی شود و بافت‌های قدیمی شهر از فرسودگی نجات پیدا کنند.

وی افزود: در این راستا ابزارهای تشویقی همچون ارائه وام نوسازی از سوی وزارت راه و شهرسازی و تخفیف‌های صدور پروانه از سوی شهرداری همچون تخفیف۵۰درصدی عوارض پروانه ساختمانی بافت های فرسوده در نظر گرفته‌شده است.

شهردار نهاوند با اشاره به بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز تصریح کرد: وجود این بسته‌ها فرصت مناسبی را برای اهالی مناطق فرسوده به وجود آورده است که می‌توانند با استفاده از این بسته‌های تشویقی در راستای احیای این بافت اقدام کنند.

یوسفیان با اشاره به اینکه احیاء بافت‌های فرسوده از دغدغه اصلی مسئولان و مدیریت شهری نهاوند است، گفت: در همین راستا همایش احیاء و بازآفرینی شهری توسط شهرداری نهاوند برگزار شد تا با همفکری پیشنهادهای جدیدی برای بافت فرسوده ارائه شود.

وی بابیان اینکه برای تحریک بافت‌های فرسوده تعامل بین شهرداری، راه و شهرسازی، بانک‌ها و سازندگان مسکن لازم است،ادامه داد: احیای بافت فرسوده به همراهی شهروندان نیاز دارد که در همین رابطه بسته تشویقی ساخت‌وساز فعال‌شده تا به‌واسطه آن شاهد جهش عظیم در بحث احیاء بافت فرسوده در شهر باشیم.

شهردار نهاوند گفت: توجه هرچه بیشتر به بافت فرسوده می‌تواند حیات و طراوت را به بسیاری از نقاط شهری بازگرداند.مدیریت شهری نهاوند نیز با دیدگاهی مشارکتی پا به این عرصه گذاشته تا با همیاری شهروندان خود ضمن توسعه شهر، شکوه و بالندگی زندگی شهری و ارتقای کیفیت شهرنشینی را محقق کند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. نهاوند ایالت مستقل گذشته گفت:

    تشکر آقای یوسفیان که چالش پیشرفت و توسعه را در نهاوند ایجاد کرده اید.این خیلی مهم است/

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش