اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 7777

صدای نهاوند:
فرماندار شهرستان نهاوند از احداث مرکز نگهداری معلولین حضرت زهرا(س) در نهاوند توسط خیرین خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، مدیرکل بهزیستی استان همدان، فرماندار و جمعی از روسای ادارات نهاوند پیش از ظهر سه‌شنبه جهت رفع مشکل انشعابات آب و گاز از مرکز نگهداری در دست احداث حضرت فاطمه الزهرا نهاوند،  بازدید کردند.

فرماندار نهاوند در این بازدید بابیان اینکه مرکز نگهداری از معلولین فاطمه الزهرا ویژه بانوان به مساحت یک هزار و ۲۰۰ مترمربع در حال احداث است، گفت: مجموع مساحت بنا و محوطه این مرکز نگهداری ۴ هزار و ۴۰۰ مترمربع است که توسط خیر محترم آقای رضا احمدی برای ساخت این مرکز اهداشده است.

photo_2016-12-06_22-54-20

کریم حمیدوند بابیان اینکه این مرکز پس از ساخت در دوطبقه توانایی نگهداری معلولین را دارد؛ گفت: خوشبختانه از صفرتا ۱۰۰ این مرکز توسط خیرین انجام‌شده و به اتمام خواهد رسید که جای تشکر دارد.

حمیدوندبا اشاره به اینکه شهرستان نهاوند در حال حاضر دارای ۵ مرکز نگهداری معلولین است، گفت: امیدواریم که با راه‌اندازی این مرکز از بارکاری مراکز موجود در شهرستان کاسته شود.

 وی افزود: شهرستان نهاوند در حال حاضر دارای ۳ هزار و ۱۳ معلول جسمی، ذهنی، اعصاب و روان و غیره دارد که در مراکز روزانه و شبانه‌روزی و گاها توسط والدین نگهداری می‌شوند.

photo_2016-12-06_22-54-27

فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه خوشبختانه با حضور رئیس اداره آب و فاضلاب شهری و شرکت گاز نهاوند در این دیدار و بازدید، گفت: طبق مذاکرات انجام‌شده مشکلات حوزه آب و گاز این مرکز نگهداری رفع شد.

۱۵۴۳۴۱۴۷۶۱۲۱۴۳۷۲۲۱۳۲_photo_2016-10-10_20-47-43

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش