اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 7763

صدای نهاوند:
مدیر آموزش و پرورش نهاوند گفت: در مرحله کشوری جشنواره جوان خوارزمی یکی از طرحهای دانش آموزی این شهرستان موفق شد رتبه دوم را در سطح کشور بدست آورد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، هادی سلگی افزود: این طرح یک تیلر ابتکاری است که توسط دو تن از هنرجویان هنرستان شهید مطهری این شهرستان به نامهای حسین کریمی و پوریا کورانی ساخته شده است .
وی افزود: این دو هنرجوی خلاق در سال سوم رشته ساخت و تولید مشغول به تحصیل می باشند که با توجه به الگو گرفتن از شغل پدری خود که کشاورزی می باشد اقدام به ساخت این دستگاه کشاورزی نموده اند.
مدیر آموزش و پرورش نهاوند به ویژگیهای تیلر ساخته شده توسط دانش آموزان نهاوند اشاره نمود و گفت: یکی از تفاوتهای این تیلر با تیلرهای موجود در بازار این است که قابلیت نصب کودپاش روی فرمان آن و همچنین نصب دو تیغه شخم زنی در روی بدنه و همچنین وجین کردن و حمل بذر پاش را دارا می باشد و با آزمایشاتی که روی این سیستم انجام شده این تیلر قابلیت حمل بار به اندازه بیش از ۵۰۰ کیلوگرم را دارا می باشد.
وی افزود: این دو دانش آموز خلاق با حمایت هنرستان و همچنین این اداره، دستگاه مورد نظر را با استفاده از موتور هوندا ۱۲۵ و یک سری تجهیزات جانبی دیگر مونتاژ نموده و قابلیت استفاده های چندگانه از آن را ایجاد کرده اند .
 وی گفت: این دو دانش آموز علاوه بر ساخت این ماشین کشاورزی تابستان گذشته یک دستگاه ماشین را با استفاده از موتور و گیربکس پراید و موتور هوندا طراحی و به شکل اولیه آنرا راه اندازی نمودند که در صورت حمایتهای مالی قادر خواهند بود در آینده دست به ابداعات جدید در زمینه ساخت ماشین افزار بزنند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. نهاوند پرووینس گفت:

    تبریک

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش