دستگیری عاملین اخلال در نظم و آسایش عمومی در شهر برزول نهاوند

ثبت بیشترین میزان بارش استان همدان در روستای ده حیدر نهاوند با ۹۴ میلیمتر

بازدید رئیس کل دادگستری استان همدان از زندان نهاوند

افتتاح غرفه سرمایه‌گذاری شهرداری نهاوند

خباثتی از دشمنان سربزند از ملت ایران سیلی می‌خورند/تولید از کلیدهای اصلی معیشت مردم است

بازدید شبانه فرماندار نهاوند به صورت سرزده از بیمارستان آیت الله علیمرادیان

حرمت ایام شهادت امیرالمؤمنین(ع) حفظ شود/خانواده‌ها برای پیشگیری از حوادث آخرسال از نوجوانان و فرزندان مراقبت کنند

مجتبی بیرانوند فرماندار نهاوند شد

سیزده مرکز اقامتی در نهاوند آماده ارائه خدمت رسانی به مسافران نوروزی است

اولین مرکز دولتی تشخیص سرطان سینه در زنان در کلینیک تخصصی امام خمینی (ره) نهاوند راه اندازی شد

  • کد خبر : 7736

صدای نهاوند:
سرپرست اداره بهزیستی نهاوند از شناسایی ۳ هزار و ۱۳ معلول دارای پرونده در شهرستان نهاوند خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، داریوش سلگی صبح دوشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولین در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی  با اشاره به اینکه شهرستان نهاوند دارای ۳ هزار و ۱۳ معلول است، گفت: این معلولان به تفکیک شامل ۲۸۳ معلول بینایی، ۵۲۰ معلول شنوایی، ۸۱۲ معلول ذهنی، ۲۰۷ معلول اعصاب و روان و یک هزار و ۵۳۶ معلول جسمی و حرکتی است.

وی بابیان اینکه ۵۵۸ خانواده مستمری‌بگیر دارای پرونده نیز در شهرستان نهاوند وجود دارد که ممکن است از یک تا ۴ نفر را شامل شود، افزود: به ازای هر پروند برای انجام امور معلولان مبلغ ۱۰ هزار تومان به مجتمع خاتم نهاوند پرداخت می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی نهاوند با اشاره به ارائه کمک‌هزینه خدمات پرستاری از معلولین گفت: در شهرستان نهاوند به ۲۸ معلول از ناحیه گردن، سینه و کمر  ماهانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان حق پرستاری پرداخت می‌شود.

وی افزود: ۸ نفر از معلولین کمک‌هزینه نگهداری در منزل دریافت می کنند که ماهیانه به ازای هر نفر ۱۰۰ هزار تومان است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش