ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و رفاهی دانشکده علوم پزشکی نهاوند

نهاوند نیازمند ورود جدی دستگاه‌ها به حوزه خدمات سفر و مدیریت بحران است

هویت تاریخی کهن شهر نهاوند در آستانه ثبت ملی

سیاست حذف ارز ترجیحی برای مبارزه با رانت اقتصادی انجام شد

دستگیری ۱۹ سارق و کشف ۲۸ فقره سرقت در نهاوند

افزایش ۴۰ درصدی برداشت چغندر در نهاوند

نشست خبری افتتاحیه جشنواره فیلم عمار در شهرستان نهاوند برگزار شد

تدابیر رهبر انقلاب و حضور مردم خنثی کننده فتنه‌های دشمنان/ مسئولان در بین مردم باشند و مشکلات را بشنوند و اقدام کنند

کشف و ضبط اقلام دارویی غیر مجاز انسانی و مخدر در نهاوند

افتتاح خانه سلامت دانشکده پزشکی نهاوند

  • کد خبر : 7013

صدای نهاوند:
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه تغییر ۶۰ فرماندار مربوط به گذشته بوده است، گفت: با توجه به نزدیک بودن انتخابات روند تغییرات بخصوص تغییر فرمانداران و استانداران در وزارت کشور متوقف می شود.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، محمد حسین مقیمی در مورد تلاش های وزارت کشور برای برگزاری انتخابات الکترونیک، گفت: برای برگزاری التکرونیک انتخابات شوراهای شهر و روستا به مجلس نامه نوشته ایم و در حال رایزنی با شورای نگهبان هستیم.

قائم مقام وزیر کشور، افزود: دستگاههای از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری توسط شورای نگهبان در حال بازرسی است.

وی تاکید کرد: اگر با برگزاری الکترونیک انتخابات شورای ها موافقت شویم آمادگی داریم که یک سوم این انتخابات را به صورت مکانیکی برگزار کنیم.

مقیمی همچنین در توضیح تغییر ۶۰ فرماندار که وزیر کشور در گفتگویی آن را مطرح کرده است، گفت: این تغییرات مربوط به گذشته بوده که بدلیل بازنشستگی فرمانداران تغییر کردند. 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک بودن انتخابات کم کم روند تغییرات متوقف می شود؛ بنابراین دیگر تغییر فرمانداران و استانداران در دستور کار نیست.

 روزنامه اعتماد در شماره پنجم آبان از در دستور کار بودن تغییر ۶۰ فرماندار خبر داده بود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش