ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

  • کد خبر : 6906

صدای نهاوند:
رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند از پرداخت 42 میلیارد تومان مطالبات گندم کاران شهرستان نهاوند خبر داد.

احمد باقری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند با بیان اینکه میزان خرید تضمینی گندم امسال در سطح کشور از مرز ۱۲ هزار میلیارد تومان گذشته است، گفت: تا کنون بیش از ۱۰ هزارمیلیارد تومان از مطالبات گندم کاران در سطح کشور پرداخت شده است.

باقری افزود: استان های مانند هرمزگان، فارس و خوزستان که بعلت وضعیت آب و هوایی فصل برداشت و تحویل گندم را زودتر انجام می دهند قطعا در دریافت مطالبات نیز از استان همدان که چند ماه دیرتر گندم را برداشت و تحویل می دهند جلوتر هستند.

وی در ادامه از رکورد شکنی بی سابقه تولید و خرید تضمینی محصول گندم در کشور خبر داد و گفت: امسال مشکلاتی در پرداخت مطالبات گندم کاران پیش آمد که علت آن تولید بی سابقه گندم در کشور بود که پیش بینی نشده بود.

رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند از پرداخت ۶۰ درصدی مطالبات گندم کاران استان همدان خبر داد و گفت: تمام گندم کارانی که گندم خود را تحویل داده اند به صورت درصدی مبلغی از مطالبات خود را دریافت کرده اند.

احمد باقری اظهار داشت: در شهرستان نهاوند ۵۵ هزار تن گندم به ارزش ۷۰ میلیارد تومان از گندم کاران به صورت تضمینی هر کیلو هزار و ۲۷۰ تومان خریداری شده است که تا کنون ۴۲ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. علیرضا گفت:

    مطمئنا ۴۲ میلیارد تمام پول کشاورزان نیست.ولی ۴۲ میلیارد پول دست مردم نهاوند هست ولی باز فقیرانه زندگی می کنند؟

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش