اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 6889

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان خبر داد:

اولین کلینینک تخصصی نهاوند اردیبهشت سال آینده به بهره برداری میرسد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: اولین و مجهزترین کلینینک تخصصی شهرستان نهاوند اردیبهشت ماه سال آینده به بهره برداری میرسد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حبیب‌الله موسوی بهار روز جمعه ضمن بازدید از روند اجرایی عملیات احداث اولین کلینینک تخصصی نهاوند در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند اظهار داشت: اولین و مجهزترین کلینینک تخصصی شهرستان نهاوند با زیر بنای هزارو ۶۰۰ متر مربع و با اعتبار دومیلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در سه طبقه در حال ساخت است.

موسوی بهار گفت: پیشرفت فیزیکی این پروژه در حال حاضر ۴۲ درصد است و تا کنون یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده است.

وی با بیان این که احداث این پروژه هیچ گونه کمبود و مشکل مالی ندارد و تمام اعتبار مورد نیاز آن تخصیص یافته است گفت: اولین کلینینک تخصصی نهاوند اردیبهشت سال آینده همزمان با هفته سلامت به بهره برداری می رسد.

img_7365

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان کاهش پرداخت هزینه درمان بیماران خاص، بستری و نیازمند و حمایت مالی از آنان ، فراهم کردن شرایط ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، ترویج زایمان طبیعی ، ارتقاء کیفیت معاینه در بیمارستان ها، حضور پزشکان به صورت شبانه روز در بیمارستان را از مهم ترین برنامه های دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت اعلام کرد.

حبیب‌الله موسوی بهار بیان داشت: در  حوزه بهداشت و درمان نهاوند ۳۲ پروژه با ۱۰ هزار مترمربع ساخت‌وساز و ۱۴ میلیارد تومان اعتبار انجام می شود که قراردادها این پروژه ها بسته‌شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. دانشجودکتری گفت:

    دانشگاه علوم پزشکی نهاوند را لطفا پیگیری کنید.و موانعش را برطرف کنید.تشکر.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش