حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 6660

صدای نهاوند:
سازمان خصوصی سازی با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد مرجع اصلی انتشار خبرهای مرتبط با موضوع سهام عدالت تنها سایت رسمی این سازمان به نشانی www.ipo.ir است.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، به نقل از روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ در پی انتشار خبر کذبی در فضای مجازی مبنی بر این که “دارندگان سهام عدالت نسبت به ثبت مشخصات خود باید به فوریت در سایتی به نشانی www.sahamedalat.com اقدام کنند” سازمان خصوصی سازی با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: مرجع اصلی انتشار خبرهای مرتبط با موضوع سهام عدالت تنها سایت رسمی این سازمان به نشانی www.ipo.ir است و سایر سایت ها و پایگاه های اطلاع رسانی هیچ گونه وجاهت قانونی ندارند.

 
بر این اساس تاکید می نماید، هر گونه اطلاع رسانی در مورد سهام عدالت تنها از طریق رئیس کل سازمان خصوصی سازی در گفت‌وگو با رادیو و تلویزیون و نیز روزنامه و جراید و همچنین از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان خصوصی سازی به نشانی www.ipo.ir انجام خواهد شد.
 
سازمان خصوصی سازی این حق را برای خود مفروض می دارد که هر گونه اقدام غیرقانونی با اهداف سودجویانه تحت عنوان سهام عدالت را از مراجع قانونی پیگیری کند.
همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش