انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 6420

صدای نهاوند:
پروژه سد گرین نهاوند پس از وقفه چندین ماهه از ابتدای سال ۹۶ با سرعت بیشتری اجرایی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، عملیات اجرایی سد گرین نهاوند سال ۹۰ با حضور معاون اول رئیس جمهور وقت و سنایی نماینده سابق مردم نهاوند به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های استان همدان آغاز شد.

سد گرین براساس زمان‌بندی مشخص شده باید در مدت ۶ سال اجرایی می‎شد که معاون اول رئیس جمهور وقت در آیین کلنگ‌زنی این پروژه گفت: اگر پیمانکار متعهد شود که سه ساله این پروژه را اجرایی می‎کند اعتبارات کل پروژه را در این مدت تخصیص می‎دهیم.

متاسفانه تاکنون وعده وعیدهای مسئولان بویژه معاون اول رئیس جمهور وقت در مورد این پروژه عملیاتی نشده و باعث شده که با گذشت ۵ سال، سد گرین تنها ۸ تا ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد.

سال ۹۱ پروژه سد گرین به عنوان یکی از پروژه‌های مهرماندگار استان همدان مطرح شد تا بتوان با تخصیص سریع اعتبار این پروژه بزرگ در پایان دولت دهم به بهره‎برداری رسیده و سند آن نیز به نام این دولت ثبت شود.

اما نه تنها اعتبارات این پروژه افزایش نداشت بلکه اعتبارات مصوب سالانه پروژه نیز تخصیص پیدا نکرد و سبب شده تا امروز پروژه سد مخزنی سد گرین با ظرفیت ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب پس از گذشت ۵ سال تنها ۸ تا ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد.

پیمانکار پروژه که یکی از مجری‌های قوی در کشور محسوب می‌شود ۱۴ میلیارد تومان از دولت بابت این پروژه طلب داشته که به سبب عدم پرداخت تمامی تجهیزات و ماشین‌آلات خود را جمع‌آوری کرد که در نهایت منجر به تعطیل این پروژه بزرگ شد.

معاون آب منطقه‌ای همدان مرداد ماه امسال از تعطیلی پروژه سد گرین نهاوند خبر داد و گفت: اجرای سد گرین نهاوند منتظر مصوبه وزارت نیرو در زمینه تخصیص آب شرب است.

با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید پروژه‌های عمرانی کشور اولویت‌بندی شده و بخش اعظمی از اعتبارات عمرانی دولت به سمت پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد روانه شد و همین امر سبب شد تا سد گرین به علت پیشرفت فیزیکی پایین از اعتبارات دولتی بی‎نصیب بماند.

در سال ۹۳ اعتبار این پروژه به یک میلیارد تومان نیز نرسیده و برای سال ۹۴ نیز تنها یک میلیارد تومان برای پروژه در نظر گرفته شده بود که این مسئله نشان می‌داد افتتاح پروژه سد گرین قابلیت تبدیل شدن به آرزوی بزرگ مردم نهاوند را دارد.

حال با گذشت نزدیک به ۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه، برخی این پروژه را سیاسی و غیرکارشناسی می‌دانند که توسط برخی مسئولان وقت کلید خورد و امروز روی دست دولت و وزارت نیرو باقی مانده است.

با این حال شرکت آب منطقه‌ای همدان در تلاش است با گرفتن مصوبه تخصیص آب شرب روند اجرایی این پروژه را تسریع بخشد که ممکن است از وجود سرمایه‌گذار بخش خصوصی نیز در اجرا استفاده کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان اظهار داشت: به دلیل سیاست‌های دولت مبنی بر اینکه پروژه‌های بالای ۸۰ درصد را به اتمام برساند پروژه سد گرین با پیشرفت ۸ درصدی در اولویت بعدی قرار گرفت.

مرتضی عزالدین با بیان اینکه سه سد کلان، سرابی و شنجور به عنوان سدهای با پیشرفت بالای ۸۰ درصد استان همدان تعیین تکلیف شده و به بهره‌برداری رسید، عنوان کرد: در استان همدان توان حداکثری برای اتمام این پروژه‌ها به کار گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه سد گرین ۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که از این رو دنبال این بودیم پس از اتمام پروژه‌های دیگر آن را فعال کنیم، تصریح کرد: با اتمام پروژه‌های با پیشرفت بالا سال ۹۶ این پروژه با سرعت بیشتری ادامه پیدا می‌کند.

عزالدین با اعلام اینکه پروژه سد گرین مراحل تصویب برای تخصیص شرب را طی کرده و امیدواریم این مصوبه به زودی ابلاغ شود، بیان کرد: ابتدا باید مصوبه ابلاغ شود تا آن زمان وضعیت اجرای آن وسط بخش دولتی یا خصوصی تعیین تکلیف شود که البته امکان اجرا از راه فاینانس داخلی و خارجی ممکن است.

وی با اعلام اینکه اجرای پروژه سد گرین در حال حاضر ۲۵۰ میلیارد تومان نیاز دارد، بیان کرد: این سد در جنوب استان که مشکل آب شرب دارند قرار داشته و انتظار می‌رود با اجرای سد گرین بخشی از آب شرب موردنیاز از طریق منابع سطحی تامین شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان اظهار داشت: اجرای سد مخزنی سد گرین با با ظرفیت تنظیم ۱۲۰ میلیون مترمکعبی می‌تواند مشکل تامین آب شرب شهرستان نهاوند و روستاهای آن را تا ۲۵ سال آینده رفع کند.

گزارش از سعید شاهسوند

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. نهاوند مرکز ایالت گفت:

    حاجی نهاوند صاحاب نداره . وگرنه همه میدونن بیشتراز یه استانه .

  2. محمدصادق گفت:

    اگر این سد راه بیفتد بلای جان نهاوند و دشت نهاوند تا کرمانشاه در مسیر گاماسیاب خواهد بود و به تبع آن خشکسالی تحمیلی ، کم آبی و نابودی محیط زیست و کشاورزی این منطقه را که تنها منبع درآمد مردم بدنبال خواهد داشت و از این پس هر روز شهرهای اطراف و استان با هدف غارت آب آن دست بکار می شوند و هر کسی بخواهد در آن شهرها کاندید شود شعار اولش انتقال آب سد گرین به ده شان خواهد شد.
    بهتر بود هزینه سرسام آور ساخت این سد -که امیدی به منفعت آن برای نهاوند و نهاوندی وجود ندارد – صرف اصلاح شبکه آبرسانی باغات کشاورزی و تزریق آب به سفرهای زیر زمینی نهاوند می شد و …… دیگر در زمینه اب و فاضلاب شهری و روستای نهاوند

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش