حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 6408

صدای نهاوند:
مسئول اورژانس نهاوند از برخورد زنجیره‌ای ۱۱ خودرو در محور کمربندی نهاوند-کرمانشاه خبر داد و گفت: این حادثه سه مجروح برجای گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، احمد کیانی گفت: عصر شنبه در پی تماس تلفنی مردمی با مرکز فوریت‌های پزشکی نهاوند موضوع تصادف زنجیره ای به اطلاع عوامل اورژانس رسانده شد.

وی ادامه داد: پس از دریافت این خبر دو دستگاه آمبولانس بلافاصله برای انتقال مصدومان به بیمارستان آیت‌الله علی مرادیان به محل اعزام شدند.

مسئول اورژانس نهاوند عنوان کرد: علت اصلی وقوع این تصادف در ابتدا تصادف یک دستگاه موتورسیکلت با وانت نیسان بوده که متأسفانه در ادامه ۱۱ خودرو دیگر به علت لغزندگی سطح جاده و عدم رعایت فاصله طولی با یکدیگر برخورد کردند.

وی افزود: در پی این حادثه ۳ نفر مصدوم شدند که دو نفر آن‌ها به‌وسیله آمبولانس‌های اورژانس و یک مصدوم توسط شهروندان با خودروهای عبوری به بیمارستان منتقل شدند.

کیانی بابیان اینکه علت اصلی حادثه پس از اعلام نظر کارشناسان راهور اعلام خواهد شد، از تصادف دیگری در ابتدای بلوار پرستار محدوده شهرک گل زرد خبر داد و گفت: متأسفانه در این محور نیز ساعت ۱۹ و ۵۰ دقیقه یک دستگاه پژو ۴۰۵ به علت لغزندگی سطح جاده و عدم توانایی در کنترل خودرو از جاده منحرف و با سنگ داخل بلوار برخورد کرده است.

 

وی افزود: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی و مصدوم نداشته است.

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. آموزگار گفت:

    نتیجه احداث بی برنامه سرعت گیرها و دانش پایین مسئولین راهنمایی و رانندگی و شهرداری نهاوند در احداث این سازه های غیر استاندارد ( از نظر محل احداث ) چیزی جز حادثه برای شهروندان نیست

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش