اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 6359

صدای نهاوند:
همزمان با هفته دفاع مقدس کارکنان شرکت سیمان نهاوند با حضور در محل آرامگاه شهدای گمنام شهر نهاوند با آرمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، امام جماعت شرکت سیمان نهاوند  در این مراسم ضمن برشمردن گوشه هایی از ایثار و از خود گذشتگی شهدای هشت سال دفاع مقدس، امنیت امروز جامعه را مرهون فداکاری شهدا دانست و گفت: برخی افراد در هیچ شرایطی حاضر به بذل ذره ای از مال خود نیستند چه رسد به بذل جان، اما شهدا با نثار خون خود، امنیت و سربلندی را برای این کشور و مردم به ارمغان آوردند حتی اگر به قیمت گمنام ماندن خودشان باشد.

حجت الاسلام مولوی بر ضرورت حفظ آرمان ها و ادامه راه شهدای هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد و گفت: والاترین مقام و درجه‌ای که خداوند به بندگان خود اعطا می‌کند، شهادت است .شان وجایگاه خانواده‌های معزز شهدا به عنوان یادگاران حماسه آفرینان دوران دفاع مقدس باید پاس داشته شود و رسیدگی کامل به مشکلات خانواده شهدا وظیفه همه مسئولان است.

وی افزود:  امروز همه ما استقلال و آزادی و سربلندی ملت ایران را مدیون از جان گذشتن شهدا می دانیم و آنها بودند که با گذشتن از همه چیز و نثار خون خود این دو موهبت ارزشمند را به ما ارزانی داشتند.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، کارکنان شرکت سیمان نهاوند در پایان این مراسم ضمن غبار روبی و عطر افشانی مرقد شهدای والامقام و نثار گل، با آرمان‌های بلند آنان میثاق دوباره بستند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش