مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان بیان کرد::
هشت هزار و ۵۰۰ خانوار روستایی نهاوند تحت پوشش خدمات بیمه روستاییان و کشاورزی هستند
صدای نهاوند:
مدیر صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان و عشایر همدان، گفت: در شهرستان نهاوند هشت هزار و ۵۰۰ خانوار تحت پوشش خدمات این بیمه هستند که سهمیه تکلیفی در نظر گرفتهشده برای کارگزاران شهرستانی ۲۰ هزار خانوار با توجه به جمعیت است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، مهدی سماوات روز پنجشنبه در دیدار با نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با حضور در دفتر وی بابیان اینکه استان همدان دارای یک هزار و ۳۷ روستا است، گفت: در تعریف صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر ۲۳۰ شغل زیرشاخه کشاورزی تعریفشده است.
وی ادامه داد: این صندوق از سال ۱۳۸۴ در استان همدان شروع به فعالیت کرده است و خوشبختانه امروز در سطح کشور دارای رتبههای خوبی است.
وی با بیان اینکه این بیمه زیرمجموعه بیمه تأمین اجتماعی است، گفت: امروز رسالت و برنامهای که بدوش دایریم علاوه بر پوشش جامعه هدف زیر چتر حمایتهای این بیمه تلاش برای فرهنگسازی و واگذاری امور به مردم هستیم.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان و عشایر همدان با اشاره به امضای تفاهمنامهای در خصوص فعالیت ستاد هماهنگی و تسهیل امور با استانداری همدان، گفت: خوشبختانه در این راستا تنها در شهرستان نهاوند ۳ ستاد با محوریت تشویق و ترغیب جامعه هدف کشاورزی با حضور کارگذاران شهرستانی برگزارشده است.
وی با اشاره به اینکه استان همدان دارای ۷۲ هزار خانوار تحت همایت بیمه کشاورزی، عشایری و روستاییان هستند، گفت: در شهرستان نهاوند نیز هشت هزار و ۵۰۰ خانوار تحت پوشش خدمات این بیمه هستند که سهمیه تکلیفی در نظر گرفتهشده برای کارگزاران شهرستانی ۲۰ هزار خانوار با توجه به جمعیت است.
وی بابیان اینکه ۱۵۰ خانوار نهاوندی با جمعیت متوسط ۵۰۰ نفر در حال دریافت حقوق ماهیانه بازنشستگی هستند، گفت: در سطح استان همدان این آمار یک هزار و ۲۰۰ خانوار است که با توجه به پرداخت ماهیانه در زمان شاغلی حقوق دریافت میکنند.
سماوات با اشاره به ارتقا جایگاه شهرستان نهاوند در مجموع ۱۰ سال گذشته از ۸ به ۴، گفت: خوشبختانه در شهرستان نهاوند اقدامات مناسب و نویدبخشی انجامشده که سال گذشته از بین ۹ شهرستان استان رتبه دوم را کسب کرده است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین و عمدهترین مشکل در این زمینه، گفت: اطلاعرسانی دقیق و فرهنگسازی و رواج بیمهها در کشور از مشکلات این حوزه است که امیدواریم باخرد جمعی و در نظر گرفتن اعمال سیاستهای تبلیغاتی از سوی کارگذاران شهرستانی با توجه به در نظر گرفتن جو فرهنگی محل زندگی مرتفع گردد.
بدون نظر