حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 5630

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند گفت: مسئولیت سرویسهای دانش آموزی نباید برگردن اداره آموزش و پرورش باشد بلکه وظیفه اصلی آن باید متوجه تاکسیرانی و پایانه ها شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، کریم حمیدوند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آموزش و پرورش نهاوند یکی از دستگاههای اداری شهرستان است که کارهای خود را بخوبی انجام می دهد و ما توجه به نظارتی که ما اعمال کرده ایم در بحث امتحانات خوب عمل شده و سلامت کامل وجود داشته که این مساله مایه آرامش و امنیت خاطر اولیاء می شود.
حمیدوند افزود: آموزش و پرورش جای بسیار حساسی است و وظیفه سنگینی عهده دارد ، لذا مسئولیت سرویسهای دانش آموزی نباید برگردن این نهاد باشد بلکه وظیفه اصلی آن باید متوجه تاکسیرانی و پایانه ها شود .
وی گفت: خانواده ها نیز باید در این زمینه به فکر باشند و سرویسهای دانش آموزی را مدیریت نمایند تا مشکلاتی متوجه فرزندان آنها نگردد.
وی بر نظارت لازم از سوی راهنمایی و رانندگی بر وضعیت رانندگان و سرویسهای حمل و نقل تاکید کرد و گفت: در این زمینه لازم است که مسائل فنی سرویسها مورد بررسی قرار گیرد و علاوه بر آن از سوی راهنمایی و رانندگی برای رانندگان جلسه های توجیهی برگزار و موارد لازم به آنها گوشزد گردد.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش