• کد خبر : ۵۵۶۴

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند گفت: امسال از محل اعتبارات، دو درصد نفت و گاز، توازن منطقه‌ای و استانی، در مجموع ۲۱ میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان به شهرستان نهاوند اختصاص یافت.

کریم حمیدوند در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری صدای نهاوند درباره اعتبارات تملک دارایی‌ها و سرمایه‌ای در سال ۹۵  گفت: سهم شهرستان نهاوند از این اعتبارات هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است.

حمیدوند افزود: از محل اعتبارات سال جاری بعد از کارشناسی و اعلام نظر نهایی اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری نهاوند برایادامه کاوش معبد لائودیسه اعتبار مورد نیاز برای شروع فصل چهارم کاوش معبد تخصیص داده می شود.

وی با اشاره به اینکه براساس دستورالعمل اجرایی بودجه اعتبارات دو درصد نفت و گاز به صورت عمومی در اختیار کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها قرار گرفته است گفت: اعتبارات امسال در قالب سه نوع شاخص توزیع اعتبار، از محل‌های بودجه‌ای به روش خود توزیع می شود.

فرماندار نهاوند بیان داشت: اولویت اختصاص اعتبار در سال جاری  به طرحهای اقتصاد مقاومتی با محوریت طرح های فنی و اعتباری است.

 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن