حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 5523

صدای نهاوند:
مدیر شرکت سیمان نهاوند گفت: سیمان نهاوند روزانه سه هزار و 300 تن کلینکر سالانه و بیش از یک میلیون تن سیمان خاکستری تیپ یک، دو و پنج تولید می کند که علاوه به بازار داخلی به کشورهای خارجی نیز صادر می شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حسین خسروانی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران نهاوند افزود: کارخانه سیمان نهاوند با ۶۴ هکتار وسعت دارای ۵۸ کیلومتر مربع ذخایر غنی مارن و آهک است که هم به لحاظ تولید و هم تنوع محصول سیمان با کیفیت بالا را روانه بازار داخلی و خارجی کرده است .
وی افزود: بر اساس در خواست کشورهای متقاضی کیفیت این محصول را بالا برده ایم و با رصد وضعیت تولید در ۱۴ ماه گذشته موفق شدیم علاوه بر گسترش بازرهای داخلی بازارهای منطقه ای را نیز بدست آوریم .
وی کیفیت تجهیزات پالایش این کارخانه را در حد استاندارد اروپای غربی عنوان کرد و گفت: فیلتر و تجهیزات مربوط به پالایش این کارخانه یکی از بهترین فیلترهای جلوگیری از آلایندگی هوا است که مطابق با تجهیزات موجود اروپای غربی است که علاوه بر جلوگیری از آلودگی در بالا بردن راندمان تولید سیمان نیز موثر بوده است .
به گزارش ایرنا خسروانی افزود: در این راستا این کارخانه دو سال موفق شد که نشان صنعت سبز ایران را که مربوط به پاکیزگی هوا است را در سطح ملی دریافت کند.
وی به میزان تولید این کارخانه اشاره کرد و افزود: این کارخانه با تولید روزانه سه هزار و ۳۰۰ تن کلینکر سالانه بیش از یک میلیون تن سیمان خاکستری تیپ یک و دو و پنج تولید می کند که علاوه به بازار داخلی به کشورهای خارجی نیز صادر می شود.
وی کمبود وسیله نقلیه مورد نیاز برای انتقال سیمان های تولید شده را یکی از مشکلات این کارخانه ذکر کرد و گفت: با توجه به رونق صادرات لازم است که روزانه ۲۰۰ کامیون و بونکر تولیدات ما را حمل کند که به دلیل کمبود این امکانات در منطقه ۸۰ درصد ظرفیت اسمی کارخانه را صادر می کنیم .
خسروانی افزود: با اجرایی شدن برجام بخشی از مشکلات گذشته ما کمتر شده اما در زمینه جابجایی ارز و تامین قطعات یدکی باز هم مقداری با مشکل روبرو هستیم.
مدیر کارخانه سیمان نهاوند نبود اداره گمرک در شهرستان را از دیگر مشکلات موجود ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه ما در شهرستان گمرک نداریم لذا مجبوریم محصول خود را از طریق همدان و یا ملایر به خارج از کشور بفرستیم که همین مساله برای ما مشکلاتی را ایجاد می کند لذا از مسئولان هر استان انتظار داریم با توجه به رونق صادرات یک دفتر گمرک را در نهاوند راه اندازی کنند.
کارخانه سیمان نهاوند در کیلومتر ۲۰ شرق نهاوند واقع شده است و این کارخانه در سال ۸۳ توسط دکتر جهانگیری وزیر وقت صنعت و معدن کلنگ زنی و در سال ۹۱ به بهره برداری رسید .
تولید این کارخانه از نوع سیمان خاکستری و با تیپ یک و دو و پنج است که به لحاظ مرغوبیت به کشور عراق صادر می شد که در حال حاضر این تولید به عراق متوقف شده و اکنون کشورهای عمان ، یمن ، سومالی و چند کشور دیگر شمال آفریقا خواهان سیمان نهاوند هستند. 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. سهیلا گفت:

    دو مرتبه است که خبری منتشر میکنید که تیتر خبر با متن خبر تضاد دارد، هربار تیتر خبر نوشته شده استخدام نیروی جدید در آموزش. وپرورش. همدا،، ولی متن خبر درمورد کارخانه سیمان نهاوند هستش، لطفا ملاحظه بفرمایید و در انتشار خبرها. بیشتر دقت کنی،، باتشکر

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش