وزارت نفت نسبت به انجام تعهدات گذشته و فعلی در شهر نهاوند اقدام کند

دستگیری سارق و مالخر و کشف۱۲ فقره سرقت کابل برق درنهاوند

انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

  • کد خبر : 5503

صدای نهاوند:
مدیر آموزش و پرورش نهاوند گفت: در هدایت تحصیلی امسال که در پایه نهم انجام می شود علاوه بردخیل بودن معدل دانش آموز، تراز علمی آنان نیز ملاک قرار می گیرد که این مساله می تواند انتخاب رشته و موفقیت آنان را واقعی تر و نظام مندتر کند.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، هادی سلگی عصر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش نهاوند افزود: در شیوه جدید هدایت تحصیلی دانش آموزان به لحاظ سنی با گذشته هیچ تغییری پیدا نکرده و فقط در گذشته ، آنان دروسی را انتخاب می کردند که یک سال با آن درگیر بوده اند.
وی افزود: در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته امسال چیزی که ما با آن سروکار داریم بیشتر آمال و آرزوهای والدین و تصمیم گیری آنان است زیرا همه تمایل به هدایت فرزندان خود به رشته علوم تجربی برای تحصیل در رشته های پزشکی می باشند .
وی افزود: با توجه به اینکه در دهه ۶۰ اینگونه وضعیتی در رشته علوم انسانی وجود داشت لذا مجلس ورود پیدا کرد و قانون توزیع متوازن رشته ای را به تصویب رساند.
وی با تاکید بر اینکه توزیع متوازن رشته ای بر اساس قانون و مطابق با ظرفیتهای موجود صورت می گیرد افزود: اگر هدایت تحصیلی دانش آموزان به صورت متوازن نباشد و همه بخواهند در رشته ای خاص تحصیل نمایند با توجه به ظرفیتهای محدود با مشکل مواجه خواهیم شد و در نتیجه به هدف مطلوب دست پیدا نخواهیم کرد.
سلگی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم متوسطه اول گفت: با همکاری مدیران و اطلاع رسانی های لازم ما کمترین مشکل را در این زمینه داشته ایم و وضعیت مان در مقایسه با سایر شهرستانها و مناطق استان مناسب تر بوده است.
وی اشاره کرد: با توجه به سیاستهای وزارت آموزش و پرورش لازم است بیش از ۴۴ درصد دانش آموزان پایه نهم در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل نمایند تا در آینده نیروی کار مورد نیاز در بخش صنعت و کار آفرینی از این نیروها تامین شوند و لذا وضعیت اشتغال بر اساس مهارت صورت گیرد.
وی یاد آور شد: در بین اولیاء ذهنیتی وجود دارد که تحصیل فرزندانشان در بخش فنی و حرفه ای موفقیت آمیز نبوده و از آینده شغلی خوبی برخوردار نیست لذا این مساله باعث می شود که گرایش به این بخش کمتر باشد و لذا لازم است که بر اساس واقعیت این نگرشها اصلاح شود.
وی گفت: در حال حاضر در این شهرستان یک هزار و ۷۰۰ نفر از دانش آموزان وارد پایه دهم متوسطه دوم می شوند که کار هدایت تحصیلی آنها مطابق با شاخصهای مربوطه در حال انجام می باشد .
مدیر آموزش و پرورش نهاوند با اشاره به تخریب سه فضای آموزشی برای نوسازی گفت: با توجه به قدمت بالای مدارس این شهرستان امسال سه فضا تخریب شده اند تا از محل اعتبارات تخریب و بازسازی ساخته شوند لذا برای ادامه تحصیل دانش آموزان این مدارس جابجایی هایی صورت گرفته و در سایر مدارس سازماندهی شده اند .
وی بر لزوم آماده سازی مدرسه در حال احداث شهیده نوشین امیدی تا قبل از سال تحصیلی جدید گفت: با توجه به اینکه در سال تحصیلی آینده تعدادی از دانش آموزان مدارس تخریب شده در مدرسه در دست احداث نوشین امیدی سازماندهی می وند لذا انتظار می رود بر اساس قول مدیر کل نوسازی این طرح تا قبل از سال تحصیلی تکمیل و تحویل آموز و پرورش شود .
قابل ذکر است که در سال تحصیلی آینده نزدیک به ۲۵ هزار دانش آموز دوره های مختلف تحصیلی در مدارس این شهرستان به کلاسهای درس میروند .

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش