حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

۳۸ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان همدان تعریف شده است

باید فضای امن و مطمئنی ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاران با رغبت وارد میدان شوند

مدارس فرسوده نهاوند با قید فوریت تعیین تکلیف شود

مصلحت‌اندیشی در برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در نهاوند ممنوع است

  • کد خبر : 5458

صدای نهاوند:
فرماندار نهاوند با بیان اینکه نهاوند مدیون مهندس علیمرادیان است، گفت: نهاوند در بحث پروژه ها و اماکن ورزشی مظلوم واقع شده است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، کریم حمیدوند ظهر چهارشنبه درمراسم گرامیداشت شهید شمسی پور و تجلیل از مدال آوران ورزشی نهاوند گفت: نهاوند ظرفیت ها و پتانسیل مثال زدنی در بحث ورزش دارد.

وی با بیان اینکه نهاوند در بحث پروژه ها و اماکن ورزشی مظلوم و اقع شده است گفت: اگر مهندس علیمرادیان در نهاوند مجتمع ورزشی نمی ساخت، امروز جامعه ورزشی نهاوند به این عظمت و صلابت در رشته های مختلف درسطوح جهانی و منطقه ای توان درخشیدن نداشتند.

وی با بیان اینکه نهاوند از گذشته تا کنون در تمامی زمینه ها مظلوم واقع شده است، گفت: به حمدالله با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و سفر دولت به استان همدان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

فرماندار نهاوند اظهار کرد: ساماندهی پروژه های ورزشی از سوی دولت هدف قرار داده شده که مقرر شده طبق اصل ۴۴ به بخش خصوصی واگذر شود.

وی گفت: بخش خصوصی تا کنون در زمینه های مختلف خوش درخشیده و اقدامات موثری انجام داده است لذا تصمیم دولت در واگذاری پروژه های نیمه تمام ورزشی به بخش خصوصی بسیار تاثیر گذار بوده و به سرانجام رسیدن پروژه های نیمه تمام کمک خواهد کرد.

حمیدوند در پایان با بیان اینکه هدف اصلی از ورزش ایجاد روحیه شاد و نشاط می باشد و ورزش های قهرمانی وسیله است، گفت: ماهمیشه قدر دان زحمات این عزیزان بوده و به دنبال فرصت برای تقدیر و تکریم آنها هستیم.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. یک فرد پارسی گفت:

    نهاوند در چی مظلوم واقع نشده.ایالت رو ازش گرفتن. بودجه رو ازش گرفتن. قدرت غرب کشورش رو ازش گرفتن.تجارت و رونق قدیم رو ازش گرفتن.قلعه شو ازش گرفتن.توسعه شو ازش گرفتن.اسمشو ازش گرفتن.شهری که همیشه جز اولین ها در کشور بوده.و پایتخت نشینی کرده حالا شده یه شهر بی آب و علف .دولت و مجلس ایران هم این چیزایی که داشته رو عزت نمیدونه.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش