انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 5396

صدای نهاوند:
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نهاوند با اشاره به موقع ۳۰ مورد حریق در ۴۰ هکتار از مراتع گفت: آتش‌سوزی هفته گذشته در ۲۱ هکتار از مراتع و جنگل‌های گیان، ۶۰ میلیون تومان خسارت بر ‌جای گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند علی ده‌پهلوان اظهار داشت: متأسفانه در تابستان امسال بر اثر غفلت مردم، مسافران، گردشگران و عده‌ای از کشاورزان و اهالی روستاهای مجاور جنگل‌ها و مراتع بیش از ۳۰ مورد آتش‌سوزی در شهرستان نهاوند رخ داد که تاکنون بر اثر آن نزدیک به ۴۰ هکتار از مراتع و جنگل‌های نهاوند دچار حریق شدند.

وی افزود: در بیشتر این آتش‌سوزی‌ها و به ویژه در جریان آتش‌سوزی مراتع و جنگل گیان نهاوند اگر حضور به ‌موقع ۲۰۰ نفر از مسئولان و اهالی محل نبود اکنون جنگل گیان به ‌کلی نابود شده بود در این راستا اطلاع‌رسانی به‌ موقع مردم و حضور نگهبانان جنگل سبب شد تا از گسترش آتش‌سوزی جلوگیری شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نهاوند بیان کرد: شهر گیان دارای ۱۵۰۰ هکتار جنگل طبیعی و دست کاشت و مراتع است که از این میزان حدود ۴۵۰ هکتار دست کاشت است و مابقی آن شامل جنگل طبیعی و مرتع است که حدود ۲۱ هکتار از آن در آتش‌سوزی هفته گذشته سوخت و ۶۰۰ میلیون ریال خسارت وارد کرد.

وی گفت: در بیشتر مناطق آتش‌سوزی به دلیل جریان تندباد درختان به ‌طور سطحی طعمه حریق شدند و بر همین اساس به خاطر احیا بافت از بین رفته با تراکتور و دستگاه‌های آب‌پاش و آتش‌نشانی اقدام به آب‌رسانی و آبیاری درختان کردیم.

ده‌پهلوان با اشاره به تجارب گذشته خود در مورد آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های نهاوند اظهار داشت: اگر مسئولان تمام امکانات را برای چند نوبت آبیاری بسیج کنند می‌توانیم قسمت‌های سوخته را تا قبل از پاییز احیا کنیم.

وی افزود: مردم می‌دانند حفاظت و حراست از جنگل‌ها و عرصه‌های منابع طبیعی وظیفه‌ای همگانی است و بر همین اساس به‌ محض مشاهده آتش‌سوزی به ‌عنوان بازوی توانا به این اداره برای اطفای حریق کمک می‌کنند چرا که نیرو و امکانات ما نمی‌تواند جوابگوی تمام مشکلات در این زمینه شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نهاوند عنوان کرد: در بسیاری از حریق‌هایی که در امسال و سال گذشته رخ ‌داده است با کمک و تلاش نیروهای یگان حفاظت، آتش‌نشانی، نیروی انتظامی، بسیج و نیروهای مردمی در کمترین زمان ممکن اطفا حریق انجام شد.

وی تصریح کرد: میزان مراتع موجود شهرستان بیش از ۹۳ هزار هکتار است که ۶ هزار و ۳۶۷ هکتار آن از نوع درجه‌یک،۴۶ هزار و ۹۹ هکتار آن از نوع درجه ‌دو و ۴۱ هزار و ۱۱۵ هکتار آن از نوع درجه سه است.

ده‌پهلوان گفت: متأسفانه در بروز ۹۵ درصد از آتش‌سوزی‌های مراتع و جنگل‌ها مردم نقش اصلی را دارند و نکات ایمنی را رعایت نمی‌کنند بنابراین از شهروندان نهاوندی و روستاهای همسایه جنگل و مراتع تقاضا داریم در صورت بروز آتش‌سوزی در کوتاه‌ترین زمان ممکن موضوع را به اطلاع فوریت‌های امداد جنگل و مرتع برسانند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش