حوزه و دانشگاه دو بال رشد و معنویت جامعه هستند/لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی در فصل سرما

فرمانده جدید انتظامی شهرستان نهاوند منصوب شد

حرکت ارزشمند و کم‌نظیر دادستان عمومی و انقلاب نهاوند/ پرداخت هزینه یک سال کرایه منزل یک بانوی سرپرست خانوار و دخترش

۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

  • کد خبر : 5363

صدای نهاوند:
معاون فرماندار نهاوند گفت: اداره بهزیستی باید با توجه به تعیین مهلت و آیین‌نامه قانونی کمپ‌ها را مجاب کند تا آبان ماه سال جاری نسبت به جذب پزشک و روانشناس در کمپ‌ها اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، سید رضا سلامتی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: مبارزه با مواد مخدر باید به‌عنوان یک وجدان و خواست عمومی تبدیل شود و همه دستگاه‌های اجرایی و مرتبط هماهنگ با یکدیگر درصدد ریشه‌کنی این پدیده شوم برآیند.

سلامتی افزود: اداره بهزیستی باید با توجه به تعیین مهلت و آیین‌نامه قانونی کمپ‌ها را مجاب کند تا آبان ماه سال جاری نسبت به جذب پزشک و روانشناس در کمپ‌ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه باید آموزش ها و ترک معتادان هدفمند و اصولی انجام گیرد، تأکید کرد: برگزاری کلاس‌های مهارت زندگی برای جامعه روستایی در بحث پیشگیری از اعتیاد موثر است.

معاون فرماندار نهاوند بر برگزاری کلاس‌های مهارت زندگی در روستاهای نهاوند تاکید کرد و گفت: این امر در پیشگیری از اعتیاد موثر است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش