اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 5322

صدای نهاوند:
مدیر اداره منابع طبیعی شهرستان نهاوند برآورد اولیه خسارات ناشی از آتش سوزی پنج ساعته مراتع و جنگلهای طبیعی سراب گیان نهاوند را اعلام کرد.

علی ده پهلوان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: آتش سوزی جنگلها و مراتع سراب گیان نهاوند که شب از شب گذشته آغاز شده بود بعد از گذشت پنج ساعت با حضور به موقع مردم و مسئولان به طور کامل مهار شده است.

ده پهلوان گفت:  متاسفانه مطابق برآورد اولیه صورت گرفته در جریان این آتش سوزی ۲۱ هکتار از جنگلها و مراتع منطقه دچار خسارت شدند.

وی با بیان اینکه در جریان این آتش سوزی ها نزدیک به ۱۵ هکتار از مراتع و پنج تا شش هکتار از جنگل های طبیعی سراب گیان نهاوند خسارت دیده است، گفت: خوشبختانه در این آتش سوزی گسترده به درختان سراب گیان خسارتی وارد نشده است.

مدیر اداره  منابع طبیعی شهرستان نهاوند اظهار داشت: برای مهار این آتش سوزی بیش از ۲۰۰ نفر از مردم منطقه گیان، و بیش از ۱۰۰ نفر از مردم شهرستان نهاوند که از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از آتش سوزی سراب گیان مطلع شده بودند مشارکت داشتند.

علی ده پهلوان از حضور به موقع و مشارکت گسترده مردم برای مهار آتش سوزی منطقه گیان قدردانی کرد و گفت: از فرماندار و معاون فرماندار و اعضا ستاد بحران همدان، نهاوند و گیان، مدیر کل منابع طبیعی استان، فرمانده نیروی انتظامی و نیروهای این فرماندهی، آتش نشانی شهرداری های نهاوند و گیان، شورای شهر، شهرداریو بخشداری گیان، نیروهای هلال احمر، مدیر مسئول و خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند و همه مردمی که برای مهار آتش سوزی این منطقه با حضور در منطقه برای مهار آتش سوزی کمک و همراهی کردند قدردانی و تشکر می کنم.

 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. نیان گفت:

    لعنت خدا بر باعث و بانی این آتش سوزی! ممنون از عزیزانی که آتش رو مهار کردند… خدا خیرشون بده

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش