ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

  • کد خبر : 5043

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند اعلام کرد :

۲۹۰ معتاد و خرده فروش مواد مخدر در نهاوند دستگیر شدند

صدای نهاوند:
فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند از اجرای ۹۸ مرحله طرح ارتقا و پاکسازی نقاط آلوده در امسال خبر داد و گفت: 290 معتاد و خرده فروش مواد مخدر در نهاوند دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، محسن اقبالیان اظهار داشت: اجرای طرح‌های موضوعی، نقطه‌ای، منطقه‌ای و حجمی جزء اولویت‌های پلیس نهاوند در ۳ ماهه نخست امسال بوده است و در این راستا ۹۸مرحله طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده در سطح شهرستان اجرا شده است.

وی از افزایش ۳۱ درصدی کشفیات مواد مخدر در ۳ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: امسال بیش از ۳۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط یگان‎های اجرایی پلیس شهرستان نهاوند کشف شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند بیان کرد: در راستای اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده بیش از۲۹۰ نفر معتاد و توزیع‌کننده مواد مخدر دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با اشاره به اینکه مبارزه با مواد مخدر یکی از مهمترین محورهای موضوعی در اجرای طرح‌ها بوده است، گفت: پیشگیری از اعتیاد و مقابله با پدیده شوم مواد مخدر نیازمند عزم همگانی بوده و تا حصول نتیجه مطلوب باید تمام نهادها، دستگاه‌ها و اقشار مختلف جامعه به وظایف تعریف شده خود عمل کنند.

اقبالیان همچنین از کاهش ۵۰ درصدی وقوع سرقت در شهرستان نهاوند خبر داد و افزود: با اقدامات پیشگیرانه توسط پلیس انتظامی و افزایش مشارکت‌های مردمی فضا برای فعالیت سارقان در نهاوند محدود شده است.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش