اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 5040

صدای نهاوند:
رئیس اداره منابع آب نهاوند از پرداخت نشدن معوقات ۱۵ میرآب نهر «شعبان»به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند،  آرش کولیوند اظهار داشت: نهر شعبان یکی از بزرگ‌ترین نهرهای آب‌رسانی به مزارع آبی کشاورزی شهرستان نهاوند است که مزارع کشاورزی ۱۱ روستا از آن مشروب می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته با اقدامات دولت اتحادیه آب بران در اداره کار، رفاه و تأمین اجتماعی تشکیل شد که متشکل از تعاونی آب بران این ۱۱ روستا است.

وی عنوان کرد: متأسفانه بدهی اداره منابع آب شهرستان نهاوند به این ۱۵ میراب از سال ۱۳۹۳ تاکنون پرداخت نشده و علت اصلی آن تخصیص نیافتن اعتبارات ماده ۱۸۰ بوده است.

کولیوند گفت: تاکنون هیچ‌گونه وجهی به این ۱۵ میراب از سوی دولت پرداخت‌نشده و متأسفانه با توجه به مشکلات اقتصادی و تأثیر آن بر معیشت مردم این افراد همه روز برای دریافت مطالبات به‌صورت حضوری پیگیر هستند.

وی ابراز امیدواری کرد: با قول مساعد فرماندار شهرستان نهاوند مطالبات این افراد در اولین تخصیص پرداخت شود.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش