اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 4873

صدای نهاوند:
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نهاوند از اتمام ساماندهی گلزار شهدای شهرستان نهاوند تا پایان امسال خبر داد.

امامعلی خزایی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: سال گذشته ساماندهی گلزار شهدای شهرستان نهاوند به دلیل کمبود اعتبارات با روند کندی مواجه بود اما امسال با تخصیص اعتبارات سال ۹۴ تلاش می‌شود تمامی گلزار شهدای شهرستان نهاوند ساماندهی شود.

وی تصریح کرد: شهرستان نهاوند در طول هشت سال دفاع مقدس ۸۵۰ شهید گلگون کفن را تقدیم انقلاب کرد و در حال حاضر در شهرستان نهاوند ۱۰۳ گلزار شهدای شهری و روستایی وجود دارد که از این تعداد هفت گلزار شهری و ۹۶ گلزار شهدا در روستاهای شهرستان است.

خزایی تصریح کرد: تعداد ۸۵۶ مزار شهید در گلزار شهدای شهرستان نهاوند وجود دارد که تاکنون تعداد ۴۶۹ مزار شهید در چهار گلزار شهری شهرهای نهاوند، گیان، برزول و فیروزان ساماندهی شده‌اند.

وی بیان کرد: ساماندهی گلزار شهدا در شهرستان نهاوند از سال ۸۶ در آغاز شده و در حال حاضر  ساماندهی گلزار شهدای شهری به اتمام رسیده است ولی نیاز است تا نگهداری لازم از آنها صورت گیرد.

رئیس بنیاد شهید شهرستان نهاوند عنوان کرد: در روستاها نیز همه گلزارهایی که بیش از سه مزار شهید دارند ساماندهی شده و خوشبختانه امسال نیز با مرتفع شدن مشکل کمبود اعتبار در این زمینه ساماندهی همه گلزارهای روستایی شهرستان نهاوند به پایان خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه باید دین و تعهد خود را نسبت به شهدا عملیاتی کنیم، گفت: انتظار می‌رود تا مسئولان اعتبار استان همدان در زمینه تخصیص اعتبار برای ساماندهی این تعداد مزار باقی مانده همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش