ممنوعیت دریافت هزینه تحت عنوان ورودی در سراب گیان نهاوند با دستور دادستان شهرستان نهاوند

هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

  • کد خبر : 4817

صدای نهاوند-
رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند از آغاز عملیات مبارزه بیولوژیک در ۳۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی نهاوند خبر داد.

احمد باقری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند گفت: با توجه به اهمیت کنترل بیولوژیک به‌منظور کاهش مصرف سموم شیمیایی و خطرات ناشی از استعمال سموم، ضرورت استفاده از حشرات مفید به‌عنوان عوامل بیولوژیک در مزارع احساس می‌شود.

وی اظهار داشت: در راستای کاهش جمعیت آفت و عدم خسارت به محصول، استفاده از عوامل بیولوژیک در قالب طرح مدیریت تلفیقی آفات امری مهم به شمار می‌رود.

رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند افزود: بر همین اساس عملیات رهاسازی زنبور «تریکوگراما» و زنبور «براون» در مزارع ذرت این شهرستان علیه آفت کرم ساقه خوار ذرت «سزا میا» آغاز شد.

وی اظهار داشت: این عوامل با پارازیته کردن لارو و تخم کرم ساقه خوار ذرت موجب کاهش خسارت به محصول می‌شوند و از رسیدن ضرر و زیان به کشاورزان جلوگیری و به افزایش محصول کمک می‌کند.

باقری گفت: در شهرستان نهاوند طی ۵ سال گذشته به‌طور میانگین حدود ۲ تا ۳ هزار هکتار از اراضی آلوده ذرت علوفه‌ای تحت عملیات مبارزه بیولوژیک و آزادسازی حشرات مفید قرارگرفته که اثرات مفیدی نیز در برداشته است.

وی افزود: این عملیات در سه مرحله با توجه به وضعیت رویشی محصول و حشره انجام‌شده است و امسال نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند اظهار داشت: در سال جاری نیز پیش‌بینی می‌شود ۳ هزار هکتار از اراضی که شامل مزارع علوفه‌ای و دانه‌ای است تحت عملیات رهاسازی قرار گیرند.

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش