انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 4642

صدای نهاوند:

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزی استان همدان گفت: ۱۶ درصد جمعیت عشایری استان همدان در نهاوند مستقر می شوند.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، مهدی سماواتی روز یکشنبه در نشست اعضای ستاد بیمه روستاییان و عشایر شهرستان همدان افزود: صندوق بیمه‏ اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال اقتصاد مقاومتی با جمع آوری حق بیمه های روستاییان و سرمایه گذاری درست آن به رونق تولید داخلی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی کمک می کند.
وی ادامه داد: رونق تولید داخلی، کاهش واردات و افزایش صادرات از مصادیق اقتصاد مقاومتی است و صندوق بیمه‏ اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در این راستا با انجام وظیفه خود در قبال روستاییان به کاهش مشکلات اجتماعی در حوزه روستاها کمک می کند.
سماواتی اضافه کرد: در سال ۹۴ اقداماتی انجام شد که استان همدان برای سومین سال متوالی موفق به کسب رتبه سوم در جذب افراد به صندوق بیمه‏ اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزی استان همدان جمع آوری و بایگانی پرونده های کارگزاران دهستان ها و بخش ها در راستای الکترونیکی کردن سوابق بیمه ای روستاییان، کیفی و کمی شدن فعالیت کارگزاران و حقوق بگیر شدن بیش از ۳۰۰ خانوار زیر پوشش در استان را از عمده اقدامات انجام شده توسط این صندوق در سال گذشته عنوان کرد.
وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۵۰۰ پرونده از کار افتادگی به این صندوق ارجاع شد که ۱۳۴ مورد آن در کمیسیون پزشکی تایید شد و این افراد حقوق بگیر شدند.
سماواتی اضافه کرد: در سالجاری امور صندوق تخصصی تر می شود و قرار است افراد بالای ۶۰ سال به شرط تایید پزشک متخصص قادر به ثبت نام در این صندوق شوند.
وی تاکید کرد: افرادی که زیر ۴۰ سال هستند و در روستاها سکونت دارند برای عضویت در این صندوق به هیچ تاییدیه ای نیاز ندارند.
وی از انجام اقداماتی همچون تجمیع کارگزاران در سطح شهرستان ها، ارایه شناسه به بیمه شده ها و پخش مستند تبلیغاتی این صندوق در شبکه استانی در سال جاری خبر داد.
در پایان این نشست نمایندگان کارگزاری های شهرستان های استان همدان به بیان اقدامات، پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند.
فعالیت صندوق بیمه‏ اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سال ۱۳۸۴ آغاز شد و عضویت در این صندوق این امکان را فراهم کرده است که افراد تحت پوشش آرامش خاطر بیشتری نسبت به آینده خود داشته باشند و با امید بیشتری به کار و تلاش بپردازند.
فعالیت صندوق بیمه اجتماعی روستاییان،عشایر و کشاورزان زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام می شود و عضویت در آن اختیاری بوده و روستاییان با میل و اختیار خود تحت پوشش قرار می‏ گیرند.
جمعیت عشایری استان همدان حدود ۱۳۴ هزار نفر است و ۳۵ درصد از این جمعیت در شهرستان همدان، ۲۷ درصد در شهرستان تویسرکان، ۱۶ درصد در شهرستان نهاوند و مابقی نیز در دیگر شهرستان های استان همدان مستقر می شوند. 

کانال صدای نهاوند

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش