انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 4614

صدای نهاوند:

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند: با توجه به بالا بودن قیمت مواد اولیه در شهرستان نهاوند، بافندگان فرش را با هزینه بالا تولید می‌کنند و با قیمت پایین به فروش می‌رسانند که از این رو بافندگان فرش شهرستان رغبتی برای تولید فرش ندارند .

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، مجتبی رضایی اظهار داشت: در شهرستان نهاوند پنج هزار و ۳۷۴ بافنده فرش وجود دارد که از این تعداد ۱۷۴ نفر مرد و ۵ هزار و ۲۰۰ نفر زن هستند.

رضایی از بافت و تولید بیش از ۵۰۰۰ مترمربع فرش دستبافت در سال ۹۵ خبر داد و گفت: تولید فرش دستبافت در نهاوند به سبب رکود بازار و افت صادرات کاهش یافت.

وی تصریح کرد: در شهرستان نهاوند ۱۷ کارگاه فعال قالیبافی به صورت متمرکز و پیشتیبان به بافندگان آموزش قالیبافی می‌دهند و به آنها خدماتی از جمله تهیه مواد اولیه و خرید فرش از بافندگان را ارائه می دهند.

رضایی تاکید کرد: شهرستان نهاوند در زمینه تولید فرش رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است و نقشه (کله گلی) عشوند و نقشه گل حیدر(سالاری) به عنوان برندهای فرش شهرستان نهاوند ثبت جهانی شده‌اند.

وی با بیان اینکه نبود بازاریابی برای فروش فرش تولید شده در شهرستان نهاوند یکی از مشکلات اصلی تولیدکنندگان فرش محسوب می‌شود، افزود: گران بودن مواد اولیه و نبود تسهیلات بانکی از جمله مشکلاتی است که تولیدکنندگان فرش دستبافت شهرستان نهاوند با آن مواجه هستند.

رضایی بیان کرد: با توجه به بالا بودن قیمت مواد اولیه در شهرستان نهاوند، بافندگان فرش را با هزینه بالا تولید می‌کنند و با قیمت پایین به فروش می‌رسانند که از این رو بافندگان فرش شهرستان رغبتی برای تولید فرش ندارند .

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نهاوند عنوان کرد: در شهرستان نهاوند تولید فرش نسبت به سالهای گذشته کاهش پیدا کرده است که این امر ناشی از رکود بازار و کاهش صادرات بوده است.

رضایی بیان کرد: در حال حاضر دو هزار و ۳۰۰ نفر از بافندگان فرش در شهرستان نهاوند تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند که در دو سال اخیر به دلیل تکمیل ظرفیت  و بسته بودن سایت، بیمه بافندگان فرش متوقف شده است.

وی اظهار داشت: فرشهای تولید شده در شهرستان نهاوند برای فروش توسط اتحادیه فرشبافان شهرستان به اتحادیه مرکزی در تهران و به اتحادیه استان فرستاده  و بخشی به کشورهای آلمان، ایتالیا و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

رضایی تاکید کرد: اتحادیه مرکزی در تهران هر ساله طی دو مرحله و اتحادیه استان طی یک مرحله از طریق اتحادیه فرشبافان شهرستان نهاوند اقدام به خرید فرشهای شهرستان نهاوند می‌کنند.

وی کمبود کارخانه ریسندگی را یکی از مشکلات عمده در حوزه تولید فرش شهرستان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه کارخانه ریسندگی در کشور کم است در گذشته پشم را به شهر اراک می‌فرستادیم که در سالهای اخیر به کارخانه ریسندگی اصفهان ارسال می‌شود ولی متأسفانه کارخانه اصفهان هم اعلام کرده است که ظرفیت ریسندگی پشم شهرستان نهاوند را ندارد.

تسنیم/

کانال صدای نهاوند

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش