انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 4567

صدای نهاوند:

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه صنعت شیلات نهاوند نیازمند حمایت مسئولان و همکاری بانک‌هاست گفت: ۴۳ واح پرورش ماهی در نهاوند غیرفعال است.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند ،احد باقری  اظهار داشت: شهرستان نهاوند دارای ۶۵ واحد پرورش ماهی سرد آبی است که در حال حاضر ۲۲ واحد پرورش ماهی در شهرستان فعال است و ۴۳ واحد پرورش ماهی نیز غیر فعال هستند.

وی گفت: شهرستان نهاوند با تولید سالانه ۳ هزار و ۲۰۰ تن ماهی رتبه اول پرورش ماهی سرد آبی را در استان به خود اختصاص داده و ۵۰ درصد ماهی سردآبی استان همدان در شهرستان نهاوند تولید می‌شود که در این زمینه به عنوان اولین شهر غیر ساحلی شیلاتی در کشور شناخته شده است.

وی تصریح کرد: همچنین شهرستان نهاوند دارای ۱۲ واحد فعال پروش ماهی گرم آبی است که سالانه هزار تن ماهی کپور و فیتوفاک تولید می‌کند.

باقری تاکید کرد: با توجه به اینکه واحدهای پرورش ماهی گرم آبی شهرستان نهاوند در مزارع کشاورزی تولید می‌شوند غذای کمتری مصرف می‌کنند و تولید آنها نیز بیشتر است.

وی در ادامه افزود: از سال ۹۲ بیماری ویروسی VHS در واحدهای پرورش ماهی شهرستان نهاوند شیوع پیدا کرد که این بیماری باعث تعطیلی و غیر فعال شدن واحدهای پرورش ماهی در شهرستان نهاوند شد.

باقری عنوان کرد: غیر فعال شدن واحدهای پرورش ماهی در دو سال اخیر در شهرستان نهاوند سبب شد  پرورش دهندگان ماهی در شهرستان نتوانند  اقساط تسهیلاتی را که در راستای تولید و پرورش ماهی از بانک‌ها دریافت کرده بودند را به موقع پرداخت کنند که همین امر سبب شد بخش عمده‌ای از این تولیدکنندگان دچار مشکل شوند.

وی افزود: با تمهیداتی که از طرف مسئولین شهرستان و  استان لحاظ شد از جمله بحث قرنطینه و ضدعفونی استخرها و مراقبت‌های ویژه این بیماری در حال حاضر در شهرستان نهاوند کنترل شده است.

باقری اظهار داشت: برای بررسی مشکل پرورش‌دهندگان ماهی شهرستان جلسات متعددی با حضور معاونت اقتصادی استاندار، فرماندار نهاوند، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، جهاد کشاورزی شهرستان و بانک‌های عامل شهرستان تشکیل شد.

وی گفت: در این جلسات و در جلسه کارگروه شهرستان که در سال قبل تشکیل شد مصوب شد در قالب  بند ( د ) و تبصره ۱۱  وام‌های تولیدکنندگان بخش شیلات شهرستان امحال شود و در صورتیکه دولت سود این بدهی‌های های موقعه را پرداخت کند بانک‌های عامل نیز  سود این بدهی‌های موقعه را از کشاورزان نگیرند.

باقری تصریح کرد: در حال حاضر نیز تولیدکنندگان بخش شیلات باید برای امهال وام‌های بانکی  خود باید  تشکیل پرونده دهند و وثیقه‌های بانکی را افزایش دهند که متأسفانه تولیدکنندگان در این زمینه اقدام نمی‌کنند.‌/تسنیم

کانال صدای نهاوند

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش