۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در نهاوند مسدود شود

ریشه برخی مشکلات ضعف مدیریت و نظارت است/برخورد با افراد سودجو در بازار خواسته و‌ مطالبه مردم است

برخورد با عوامل درگیری در سالن کشتی نهاوند

فعالیت عادی همه مراکز آموزشی استان همدان در روز شنبه

حل مشکلات اشتغال بدون تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها ممکن نیست

نقره داغ شدن قاچاقچی مواد غذایی و‌ کالا تزئینی در نهاوند

مجلس با تصویب قوانین و اعمال نظارت حل کننده مشکلات کشور است

کشف بیش از ۳۸ تن کود شیمیایی قاچاق در نهاوند

بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از مرکز پایش تصویری شهرداری نهاوند

افتتاح و کلنگ زنی ۶ پروژه عمرانی توسط استاندار همدان در نهاوند

  • کد خبر : 4557

صدای نهاوند:

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند از دستگیری سارقان مهاجری که با آژانس می‌آمدند و با خودروی مسروقه برمی‎گشتند، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، محسن اقبالیان از دستگیری سارقان مهاجر در شهرستان نهاوند خبر داد و اظهار کرد: سارق ۲۴ ساله‎ای به همراه یکی از بستگان خود با آژانس کرایه‎ای در ساعات پایانی شب از یکی از استان‎های همجوار وارد نهاوند می‎شد و با استفاده از غفلت مالکان اقدام به سرقت خودروهای پیکان پارک شده در معابر عمومی می‎کرد.

وی گفت: عموماً سرقت‎های خودرو پس از مدتی به دلایل مختلف از جمله تصادف یا توقیف توسط اکیپ‎های گشت پلیس شناسایی و کشف می‎شوند اما سرقت خودروهای پیکان هیچگاه کشف نشدند که اقدامات پلیس برای رسیدن به سرنخ تشدید شد.

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند ادامه داد: چندین طرح و برنامه انتظامی برای کشف خودروها در سال گذشته و دو ماهه سال جاری انجام شد اما هیچکدام منتج به نتیجه نشد که در نهایت تصمیم به اجرای تورهای بازرسی با هماهنگی مقام قضایی در مناطق ورودی و خروجی شهر گرفته شد.

این مسؤول تصریح کرد: در یکی از شب‎های مورد بحث سارق وارد شهرستان شده و اقدام به سرقت یک دستگاه پیکان کرد که بلافاصله پس از چند دقیقه تعقیب و مراقبت، در ادامه اقدامات پلیسی، خودرو را رها کرده و در مزارع منطقه متواری شد که با حضور سریع سایر تیم‎های انتظامی متهم شناسایی و دستگیر شد.

اقبالیان خاطرنشان کرد: هرچند سارق در ابتدای امر منکر هرگونه سرقتی بود و به دلیل داشتن سوابق کیفری مشخصات خود را به عنوان فرد دیگری معرفی کرده بود اما در مقابل ادله پلیس مجبور به اعتراف شد.

وی تاکید کرد: با هماهنگی دستگاه قضایی و اعزام تیم‎های تجسس به مناطق همجوار در نهایت دو نفر خریدار اموال مسروقه و رابط نیز در خصوص خودروهای مسروقه و محل اوراق خودروها شناسایی شدند.

فرمانده انتظامی نهاوند افزود: برابر حکم مقام قضایی محل توقیف و باند سارقان با اعتراف به ۱۵ فقره سرقت خودروهای پیکان روانه زندان شد.

وی ضمن تاکید بر پیگیری دقیق پرونده از سوی پلیس و دستگاه قضایی از شهروندان خواست با حفظ اموال خود در افزایش احساس امنیت عمومی و جلوگیری از سرقت وسایل پلیس را یاری کنند.

کانال صدای نهاوند

 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش