انجام عمل موفقیت آمیز جراحی پیوند عروق کاروتید در بیمارستان آیت ا..‌. علیمرادیان نهاوند

ضریب نفوذ گاز رسانی در نهاوند صددرصد است/۷۰ هزار ۷۰۰ مشترک گاز خانگی، صنعتی و تجاری در نهاوند وجود دارد

اقامتگاه پزشکان بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند بزودی به بهره برداری می رسد

طرح ویژه تشدید برخورد با موتور سواران متخلف وخودروهای فاقدپلاک در نهاونداجرا می شود

مسئولان در بین مردم و در میدان عمل باشند/ در اتاق نشستن و نامه‌نگاری مشکل مردم را حل نمی‌کند

مدیرانی که نمی توانند کار کنند، استعفا بدهند/وضعیت پروژه ها در نهاوند مناسب نیست

۲۵درصد ماهی قزل کشور را نهاوند تولید می شود

کشف ۵ فقره سرقت در نهاوند

جشنواره شیلات نهاوند قطب آبزی پروری غیر ساحلی کشور برگزار می شود

نهاوند از نظر بهره‌مندی از تجهیزات پزشکی در جایگاه هفتم استان همدان قرار دارد

  • کد خبر : 4510

صدای نهاوند:

باستان شناس و کاوشگر معبد لائودیسه نهاوند با بیان اینکه تخصیص اعتبار برای کشف معبد لائودیسه ، نهاوند را جهانی می سازد افزود: اعتبار اولیه  مورد نیاز برای کشف معبد  لائودیسه نهاوند چهار میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، مهدی رهبر در حاشیه بازدید از منطقه دوخوهران نهاوند گفت: از سال ۸۴ تا کنون سه فصل کاوش در شهر نهاوند و منطقه دوخواهران صورت گرفته است و با توجه به  کشف کتیبه، سرستون و پایه ستون و اشیا دیگر در این منطقه ،تقریبا ۹۰درصد یقین داریم که بنای معبد لائودیسه در داخل امامزاده ویا  مسجد دو خواهران، قراردارد.

رهبر افزود: برای قطعی شدن نتایج حاصله از این کاوش و کشفیات به اعتبارات ویژه ای جهت خرید منازل این منطقه به منظور کاوش های بیشتر و اعلام نظر قطعی مسئولین نهاوند و استان همدان باید اعتبار ویژه در نظر بگیرند.

وی با اعلام اینکه با تخصیص اعتبار برای کشف معبد لائودیسه در منطقه دوخواهران، شهر نهاوند متحول شده و این شهرستان در سطح ملی و جهانی مطرح میشود افزود: هیچ گونه ساخت و سازی درمنطقه دوخواهران نباید صورت بگیرد و اهالی این منطقه نیز باید با گروه کاوش همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.

سرپرست سه فصل کاوش باستان شناسی معبد لاودئیسه نهاوند اظهار داشت: ما از مسوولان انتظار داریم که با توجه به اهمیت کشف این معبد که می تواند شهرستان نهاوند را صاحب یک برند کشوری و جهانی نموده و تحول بزرگی در گردشگری آن ایجاد نماید ، اعتبار لازم را برای ادامه کاوش به این شهرستان اختصاص دهند.

مهدی رهبردر باره روند کشف معبد لائودیسه گفت: در سال ۱۳۲۲ یکی از شهروندان نهاوندی در جریان خراب کردن یک بنا سنگی را مشاهده می کند که بر روی آن نوشته حک شده است و احساس می کند که می تواند شی مهمی باشد به همین دلیل این کشف خود را به اطلاع مسوولان اداره فرهنگ آن زمان می رساند.
این باستان شناس افزود: پس از این اتفاق محققان اروپایی بر روی این کتیبه تحقیقاتی به عمل می آورند و در می یابند که این کتیبه به دوران آنتیو خوس سوم باز می گردد و لائودیسه همسر او است و نام شهر نهاوند هم به نام همین بانو بوده است.

کانال صدای نهاوند

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش