اجرای دقیق وقف‌نامه بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان نهاوند یک تکلیف قانونی است

محکومیت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریالی برای خرید ۳۵ کیسه آرد یارانه ای در نهاوند

تمامی پروژه های مسیر زائران اربعین در شهرستان نهاوند تا ۱۷ مرداد تعطیل است

حمایت گسترده مردم نهاوند از رویکرد قاطع دادستان در صیانت از حقوق عامه

کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهاوند

پیشنهاد تفاهم‌نامه طرح امین؛ گام جدید کمیته امداد و مرکز نیکوکاری صدای نهاوند برای حمایت از نیازمندان

تشکیل پرونده قضایی برای شرکت پیمانکاری اداره راه به علت برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه حرم اباد

اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

  • کد خبر : 4085

صدای نهاوند:

مدیرکل صداوسیمای مرکز همدان گفت: برای پوشش بیشتر و بهتر برنامه های شهرستان نهاوند باید تقویم فرهنگی، رسانه‌ای و کاری توسط مسئولان این شهرستان تهیه و به صداو سیمای مرکز همدان ارسال شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، حسین میسر ظهر شنبه در شورای فرهنگ عمومی شهرستان نهاوند، گفت: رویکرد اصلی صدا و سیما انجام کار فرهنگی است لذا با برنامه ریزیهای صورت گرفته در شورای طرح و برنامه این اداره کل در نظر گرفته ایم که از ابتدای سال ۹۵ به شهرستانها سفر کنیم و با مسئولان رایزنی نمائیم که اولین برنامه آن از نهاوند آغاز شده است.

میسر گفت: شورای فرهنگ عمومی شهرستان همانند اتاق فکر آن منطقه است زیرا افراد نخبه در آنجا وجود دارند که بر مسائل فرهنگی شهرستان اشراف دارند و مسائل را رصد می کنند و مورد بحث قرار می دهند .
وی افزود: ما در صدد هستیم در نهاوند برنامه های جنگ مانند بسازیم که در این زمینه نیاز به همکاری همه دستگاههای فرهنگی داریم و برای اجرای این کار لازم است یک تقویم فرهنگی از سوی شهرستان نوشته شود و به همراه افراد نخبه و فرهنگی شهرستان به ما معرفی گردد.
وی گفت: شهرستان نهاوند به لحاظ جغرافیایی و فرهنگی از قابلیتهای بالایی برخوردار می باشد که ما تاکنون در این زمینه نیز برنامه هایی را داشته ایم که از آن جمله تهیه مستند سرابها در ۲۶ قسمت و پخش آن از طریق شبکه جام جم بوده است .
میسر افزود: به منظور اجرای برنامه های فرهنگی ما در نظر داریم که این شهرستان را تقویت کنیم و جایگاه آنرا بالا ببریم لذا لازم است یک مکان در اختیار ما قرار گیرد تا ما آنرا تجهیز نمائیم و علاوه بر استقرار دفتر خبری عوامل تولید را هم در آنجا مستقر کنیم.
وی از تدوین و آمده شدن برنامه جدید با عنوان توسعه خبر داد و گفت: برنامه توسعه که برنامه ای چالشی است از هفته آینده روی آنتن می رود که اولین میهمان آن نیز استاندار می باشد و پس از آن فرمانداران و مدیران دستگاهها در آن حضور می یابند. 

مدیر کل صدا و سیمای همدان در پایان گفت: ۷۶ درصد جمعیت نهاوند تحت پوشش شبکه دیجیتال است.

کانال صدای نهاوند

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش