هشدار دادستان نهاوند به مالکان استخرهای کشاورزی و منابع آب

ممنوعیت پمپاژ آب از رودخانه های نهاوند

چینی ها برای سرمایه گذاری گشنیز به نهاوند می آیند

بازدید سرزده دادستان نهاوند از کمپ های ترک اعتیاد و مراکز نگهداری معلولان و کودکان بد سرپرست

جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان نهاوند برگزار شد

طلب ۹۰ میلیاردی برق نهاوند از مشترکان

اقدام قاطع پلیس نهاوند در دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی

اعتراضات مردمی نسبت به کیفیت نان پس از افزایش قیمت در نهاوند

استرداد ده میلیارد وجه کلاهبرداری شده توسط پلیس فتا نهاوند

ساعات کار ادارات همدان از ۲۶ اردیبهشت تغییر کرد

  • کد خبر : 4082

صدای نهاوند:

فرماندار نهاوند گفت: لازم است به منظور توسعه و پیشرفت بیشتر در زمینه امور اقتصادی روی فرهنگ تعاون و کار جمعی تلاش نمائیم و از جاهایی که در این زمینه موفق عمل کرده اند الگو برداری نموده و آنرا به اجرا در آوریم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند، کریم حمیدوند صبح شنبه در جلسه فرهنگ شورای عمومی که در سالن شهدای فرمانداری برگزار شد اظهار داشت:در گذشته بین عشایر تعاون و همیاری خوبی وجود داشت و آنان حتی از نانی که می پختند برای یکدیگر نگهداری می کردند اما امروز این فرهنگ کم رنگ تر شده است.

حمیدوند گفت: البته امروز مسائل به گونه دیگری وجود دارد که از جمله کارشکنی در کار یکدیگر و یا ایجاد مانع برای پیشرفت که از سر کینه توزی انجام می شود و البته در این زمینه باید فرهنگ سازیهای لازم صورت گیرد .

وی افزود: در بخش تعاون ما برای تقویت اقتصاد روستایی و عشایری وامهایی را منظور نمودیم که شرط آن تشکیل تعاونی بود اما در این زمینه ما موفقیت خوبی بدست نیاوردیم که این مساله نشان دهنده کم رنگ شدن فرهنگ کار گروهی و تعاون می باشد.

کانال صدای نهاوند

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش