• کد خبر : ۴۰۲۶

صدای نهاوند:

رئیس اداره ورزش و جوانان نهاوند گفت: در جریان برگزاری مسابقات ناشنوایان جهان که در رده سنی نوجوانان به میزبانی کشورمان برگزار شد دانش آموز نهاوندی موفق به کسب مدال طلای جهان شد.

به گزارش پایگاه خبری صدای نهاوند، سعید کولیوند اظهار داشت: این کشتی گیر در وزن ۴۶ کیلوگرم موفق شد در بین ۱۲ کشور شرکت کننده به فینال مسابقات راه یافته و با غلبه بر حریفان خود مقام اول جهانی این رشته را در بخش ناشنوایان بدست آورد.
وی افزود: این ورزشکار که محمد محمدی سروش نام دارد در پایه ششم ابتدایی مرکز استثنایی شهید مطهری این شهرستان مشغول به تحصیل می باشد که برای شرکت در رقابتهای جهانی به تهران اعزام و در بین ۱۲ شرکت کننده از کشورهای مختلف مدال طلا را از آن خود ساخت.
این ورزشکار عصر امروز در میان بدرقه گرم مسئولان و ورزشکاران وارد نهاوند شد و تا درب منزل وی مورد استقبال قرار گرفت.

کانال صدای نهاوند

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  1. رامین گفت:

    آره ۴ ماه میشه که رسما ترک تحصیل کرده و رفته سمت کشتی. کاش یکی ÷یدا میشد بهش میفهمون در کنار کشتی گرفتن مدرسه اش رو هم بیاد

  2. رامین گفت:

    کاش یه نفر دلسوز پیدا می شد . محمد رو بعد از ۴ ماه دوری از مدرسه که عملاً ترک تحصیل کرده بر می گردوند مدرسه.

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش
فید آر اس اس
شبکه تلگرام صدای نهاوند
چاپ این خبر
افزایش سایز متن
کاهش سایز متن