اخذ هزینه ورودی سراب گیان نهاوند با تصویب کمیته تطبیق فرمانداری صورت می گیرد

آمریکا در جنگ اخیر به ذلت کشیده شد

اعطاء تسهیلات قرض الحسنه با نرخ سود صفر درصد(بدون سود) به اقشار کم در آمد توسط کمیته امداد نهاوند

دیدار مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های استان همدان با شهردار نهاوند و امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مشترک

تشییع میلیونی رهبر شهید امت جلوه‌ ماندگاری از وفاداری ملت به ولایت است

اجازه دریافت عوارض ورودی سراب گیان نهاوند را نخواهیم داد

فریاد خونخواهی در وداع با رهبر شهید؛ مصلای امام، میعادگاه حماسه ملت

انگار گرد مرگ پاشیده‌اند بر شهرک صنعتی نهاوند/ورود دادستان برای بررسی مشکلات تولیدی‌ها

برخوردشدید با آرایشگاه زنانه در شهرستان نهاوند به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی

وام ۵۰۰ میلیونی مسکن روستایی به دهک‌های ۱ تا ۴ شهر نهاوند فرصتی طلایی برای خانه دار شدن اقشار کم درآمد است

  • کد خبر : 3993

صدای نهاوند:

شهردار نهاوند از توافقات اولیه به منظور رفع توقیف زمین دخانیات نهاوند  جهت احداث میدان مرکزی خبر داد.

امیر رضا یوسفیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صدای نهاوند اظهار داشت: روز دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه جلسه ای در تهران با حضور استاندار  و معاونت امور عمرانی استاندار همدان و فرماندار نهاوند در دفتر محمد یان شمالی مدیر عامل شرکت دخانیات ایران به منظور  رفع توقیف زمین دخانیات برگزار شد.

یوسفیان افزود:  پیش از این نیز رئیس شورای اسلامی شهر نهاوند خواستار پیگیری مشکل و رفع موانع توقیف زمین دخانیات  از استاندار همدان بود، به همین جهت استاندار همدان با تشکیل نشستی فوری با مدیر عامل شرکت مخابرات تسریع در روند  حل مشکل پیش آمده را خواستار شدند.

وی ادامه داد: استاندار همدان و فرماندار نهاوند نگاه ویژه ای نسبت به  رفع موانع و کمبودهای توسعه و پیشرفت نهاوند دارند به همین جهت تعیین  مشخص شدن تکلیف نهایی ساختمان دخانیات نهاوند با توجه به ضرورت و نیاز شهرستان و توسعه مدیریت شهری بسیارمهم است که تا ده روز آینده خبرنهایی آن منتشر می شود.

کانال صدای نهاوند

 

 

همین الان می توانید عضو شبکه پایگاه خبری صدای نهاوند در تلگرام شوید. عضویت در شبکه تلگرام

  • عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد.
  • از نوشتن نظرات با حروف لاتین خودداری شود .

خبرگزاری صدای نهاوند

پشتیبانی سایت توسط کارپوش