صدای نهاوند:
شهردار نهاوند گفت: با توجه به اینکه منابع در آمدی شهرداری نهاوند محدود بوده و از سوی دیگر شهرداری دارای بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال بدهکاری می باشد لذا برای توسعه شهر و اجرای طرحهای بزرگ شهری قرار داد یک هزار میلیارد ریالی را با قرار گاه خاتم الاوصیا امضا نموده ایم.
به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، امیر رضا یوسفیان با اعلام این مطلب در سخنان قبل از خطبه های نماز جمعه شهر نهاوند افزود: شورای شهر امسال بودجه این شهر را ۲۳ میلیارد تومان اعلام و به تصویب رسانده است که شهرداری نهاوند به این اندازه بدهی انباشت معوقه دارد.
وی با بیان اینکه شهرداری نهاوند دارای ۳۶۷ پرسنل و نیروی انسانی است افزود: ما علاوه بر اینکه باید طرحهای عمرانی را برای شهر اجرا کنیم لازم است ماهانه هشتصد میلیون تومان نیز حقوق پرداخت کنیم که این مساله در ایام عید به دو برابر افزایش یافته است .
وی گفت: برای برون رفت از مشکلات ما باید به دنبال فرصت سازی باشیم و به بهانه اینکه منابع مالی نداریم نباید دست روی دست بگذاریم .
وی با بیان اینکه برای برون رفت از شرایط موجود قراردادی یک هزار میلیاردی را با قرار گاه خاتم الاوصیا امضا نموده ایم افزود: برای اجرای این قرار داد سهم قرار گاه خاتم الاوصیا ۶۰ درصد و سهم شهرداری نهاوند نیز ۴۰ درصد تعییین شده است .
یوسفیان گفت: برای تامین سهم ۴۰ درصد شهرداری نهاوند بانک شهر وارد سرمایه گذاری شده که در این زمینه بزودی نمایندگی این بانک در شهرستان افتتاح می شود .
وی پیگیری اختصاص قیر یارانه ای را از دیگر اقدامات صورت گرفته برای عمران شهر نهاوند ذکر کرد و افزود: با پیگیریهایی که صورت گرفت ما توانستیم یک هزار و ۸۰۰ تن قیر یارانه ای دولتی برای شهر نهاوند بگیریم که با این میزان می توانیم سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تن آسفالت در نهاوند تولید نمائیم .
وی تفکیک آب آشامیدنی شهری از آب مصارف عمومی را از اقدامات دیگر شهرداری برای کاهش هزینه ها ذکر کرد و گفت: به منظور تفکیک آب آشامیدنی شهری از آب مصرفی عمومی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال نیز اختصاص داده شده که عملیات اجرایی آن بزودی آغاز می شود .
وی بر استیفای حقوق شهروندان توسط سایر دستگاهها به شهرداری تاکید کرد و گفت: اگر ما در شهرداری به دنبال این هستیم که بدهی های خود را به سایر دستگاهها پرداخت کنیم این انتظار را داریم که دستگاههایی که به شهرداری بدهی دارند در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
شهردار نهاوند در پایان بر همکاری و همدلی مردم با شهرداری تاکید نمود و گفت: مردم سهامداران مدیریت شهری هستند لذا برای اینکه بتوانیم خدمات در خور شانی به آنان بدهیم نیاز به کمک آنها و پرداخت به موقع عوارض و دیگر بدهی های خود به شهرداری را داریم .
شهر نهاوند با دارا بودن جمعیتی بالغ بر ۹۰ هزار نفر مرکز شهرستان نهاوند می باشد که با توجه به سابقه بالای تاریخی از توسعه لازم برخوردار نبوده است.
ما که چیزی جز ندانم کاری و خرابی و کم کاری و چند تا بوته گل لاله تو پارک لاله و تو خیابونها نمی بینیم . بوی سازندگی تو شهر به مشام نمی رسه . کاش بعضی ها فارغ از جناح بندی های سیاسی کمی هم به فکر مردم و آسایش و رفاه و …. باشن.